ΚΟΣΜΟΣ

Διαζύγιο 50 εκατ. δολαρίων με αποκαλύψεις για ξυλοδαρμό για τον αντιπροέδρο της Lehmann Brothers

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, άκουσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το ζεύγος David και Melinda Milberg, όταν κατέθεσε η δεκατετράχρονη κόρη τους Beverly, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως ο πατέρας της επιτέθηκε στην γυναίκα του, μπροστά της.

«Ο πατέρας μου επιτέθηκε στην μητέρα μου. Την κλοτσούσε και χτυπούσε το κεφάλι της και χοροπηδούσε πάνω της. Του φώναζα να σταματήσει και άρχισα να τον χτυπάω στην πλάτη απεγνωσμένη, αλλά δεν με άκουγε. Γύρισε προς το μέρος μου και η μητέρα μου πρόλαβε να ηεφύγει και να πάει στο μπάνιο. Την κυνηγούσε φωνάζοντας “θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω”».

Ο Milberg, άκουγε την κατάθεση σιωπηλός, κλαίγοντας και κουνώντας το κεφάλι του. Όταν έφτασε η αστυνομία τον συλλάβαν και του έβαλαν χειροπέδες, σύμφωνα με την ματρυρία της κόρης. Ο καυγάς ξέσπασε γιατί ενώ είχαν αποφασίσει από κοινού ως ζευγάρι οτι ο David Milberg θα φύγει από το σπίτι, αυτός επέστρεψε. Η γυναίκα του έκανε κάποια υποτιμητικά σχόλια προς αυτόν μπροστά στα παιδιά της και όταν αυτός της είπε δείχνοντας το τηλέφωνο του, ότι τα έχει ηχογραφήσει στο κινητό του, ξεκίνησαν να παλεύουν για το ποιός θα πάρει το κινητό.
Οι γονείς του πρώην στελέχους της Lehmann Brothers, άκουγαν και αυτοί εμβρόντητοι της εγγονή τους, κλαίγοντας στο πίσω μέρος της αίθουσας. Η 14χρονη δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναδεί τον πατέρα της ποτέ.

Οι δικηγόροι του τραπεζίτη όμως, υποστηρίζουν οτι μητέρα και κόρη ψεύδονται για να πάρουν την περιουσία 50 εκατ. δολαρίων του David Milberg, εξιστορώντας μάλιστα οτι η σύζυγος προκαλούσε τον Milberg να την δαγκώνει στα χέρια για να έχει σημάδια και μετά πήγαινε στην αστυνομία καταθέτοντας μήνυση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις