Life & Style

Τα κορίτσια της Ryanair (video)

Φωτογραφίζονται και φέτος για φιλανθρωπικό σκοπό, μαζί με το… αφεντικό της εταιρείας

Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Michael O’Leary, τον… εκκεντρικό ιδιοκτήτη της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλών ναύλων Ryanair, εκτός από το ότι δεν “γεννάει” ιδέες.

Αυτός εξάλλου ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά αναμόρφωσε την ευρωπαϊκή αγορά του κλάδου, δημιουργώντας την πρώτη κερδοφόρα εταιρεία low cost και διεκδικώντας μεγάλο κομμάτι της πίτας των ευρωπαϊκών αερομεταφορών.

Κατά καιρούς έχει απίθανες έως εξωφρενικές ιδέες, όπως προ ετών, όταν πρότεινε να δημιουργηθούν στα αεροσκάφη που εκτελούν μικρής και μεσαίας απόστασης πτήσεις θέσεις ορθίων!

Μια από αυτές τις ιδέες του πάντως μετουσιώθηκε στην πράξη σε επιτυχία πρώτου μεγέθους και από την επιτυχία της αυτή κερδισμένες είναι μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων και ιδρυμάτων.

Ο λόγος για το ετήσιο Καλεντάρι της Ryanair, το ημερολόγιο της εταιρείας το οποίο “στολίζουν” οι ίδιες οι γυναίκες εργαζόμενοί της. Συγκεκριμένα οι αεροσυνοδοί της εταιρείας και ακόμα πιο συγκεκριμένα οι αεροσυνοδοί φορώντας ΜΟΝΟ μικροσκοπικά μπικίνι ή εσώρουχα!

Η ιδέα λειτούργησε – ενδεικτικό είναι πως το περυσινό ημερολόγιο απέφερε έσοδα άνω των 85.000 λιρών που διατέθηκαν σε παιδικά ιδρύματα – κι έτσι φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά μετέχει στη φωτογράφηση και το… αφεντικό!

Ο ίδιος ο Michael O’Leary ποζάρει ανάμεσα σε 11 ημίγυμνες κοπέλες από τα πληρώματα των αεροσκαφών του και φαίνεται πως το διασκεδάζει πραγματικά. Ενίοτε… απλώνοντας τα χέρια λίγο παραπάνω!

Σε κάθε περίπτωση τα έσοδα από τις πωλήσεις του νέου ημερολογίου, του 2014 Ryanair Cabin Crew Charity Calendar, θα διατεθούν στην οργάνωση Teenage Cancer Trust, που υποστηρίζει το ερευνητικό έργο 27 ειδικών μονάδων κατά του παιδικού καρκίνου.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις