Life & Style

Αποστόλης Τότσικας: Δεν ξέρω τι σημαίνει απιστία

Ο Λαρισαίος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ταμπέλα του ζεν πρεμιέ που του έχουν χρεώσει από την αρχή της καριέρας του

Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» σκίζει και εκεί ο Αποστόλης Τότσικας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό My TV για την απιστία, τις «ταμπέλες» και την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στον ρόλο του Σήφη, τον οποίο υποδύεται στη σειρά, και την απιστία που βιώνει από τη σύζυγό του, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το θέμα αυτό: «Δεν τον ξέρω τον τομέα της απιστίας. Την απιστία ή την παίρνεις χαμπάρι ή την μαθαίνεις εκ των υστέρων. Εγώ δε θα ήθελα να μου προκύψει καμία από τις δυο κατηγορίες. Γενικά δεν μου αρέσει να “ταμπελοποιώ” τα πράγματα και τις καταστάσεις».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταμπέλα του ζεν πρεμιέ που του έχουν χρεώσει από την αρχή της καριέρας του: «Υποψιάζομαι ότι και στα 40 μου ζεν πρεμιέ θα με λένε. Μη σου πω και στα 60. Είναι αυτό που λέγαμε για τις ταμπέλες. Και αν το δεις ετυμολογικά σημαίνει ο “νέος πρωταγωνιστής”.

Φαντάζομαι ότι είναι κολακευτικό να σε αποκαλούν ζεν πρεμιέ για τους ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν κάτι τέτοιο. Εγώ μπήκα σε αυτή τη δουλειά για ικανοποιήσω το ψώνιο μου, με την καλή έννοια, για να δημιουργήσω. Και αυτή τη πεποίθηση την είχα από τότε που πήγαινα στη σχολή. Όλες αυτές όμως οι ταμπέλες έρχονται και παρέρχονται. Είναι ένα παιχνίδι του συστήματος ανάλογα με το τι έχει να δώσει ο καθένας στη σόουμπιζ».

Τέλος, για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει την προσωπική του ζωή και το γεμάτο επαγγελματικό του πρόγραμμα αποκάλυψε: «Δεν πολύ-καταλαβαίνω από τη δουλειά. Δεν με πτοεί ούτε με τρελαίνει αν δουλεύω πολλές ώρες. Το μόνο που μπορεί να με τρελάνει και να με αποδιοργανώσει είναι η κακή οργάνωση. Και πιστεύω ότι για όλα υπάρχει χρόνος.

Και για την προσωπική μου ζωή και για κάτι άλλο επαγγελματικά. Απλώς έχω ως αρχή να μην τα κάνω όλα μαζί, να κάνω ένα βήμα τη φορά. Τον Ιανουάριο θα παίξω το “Φιλί της γυναίκας αράχνης” που θα ανέβει στο θέατρο 104. Θα υποδυθώ έναν πολιτικό κρατούμενο που συμβιώνει στο ίδιο κελί με έναν ομοφυλόφιλο».

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις