ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην Βουλή! Κασιδιάρης: Ν’ ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου να δούμε ποιοί είναι οι πατριώτες και ποιοί οι προδότες!

Ζέστη έξω, ζέστη και μέσα στην Βουλή με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινα.
Αφορμή, όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος έκανε λόγο για τουρκική μειονότητα στην Θράκη. “Υπάρχουν εκεί κάποιοι που πρέπει να απελαθούν”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κασιδιάρης, είπε επίσης ότι έχει ζητήσει να του δοθεί πρόσβαση στα στοιχεία για το φάκελο της Κύπρου.
“Να δούμε ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο. Να λάμψει η αλήθεια. Λένε ότι φταίει η Χούντα. Μη ξεχνάμε ότι οι χουντικοί πέθαναν στη φυλακή. Ζητώ εξηγήσεις από το Προεδρείο ως βουλευτής, έχω ζητήσει να ενημερωθώ για μαρτυρικές καταθέσεις για φάκελο της Κύπρου. Το αιτήθηκα 3 φορές”, είπε χαρακτηριστικά.

Κασιδιάρης: “Την φράση «Η Κύπρος κοίται μακράν» την είπε ο ψευτοεθνάρχης Κων/νος Κων. Καραμανλής. Αυτό συνιστά εθνική προδοσία!
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Δραγασάκη. “Δεν τον διέκοψα γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει για την προδοσία της Κύπρου. Τα όποια θέματα έχετε με το Προεδρείο να τα θέσετε στη Διάσκεψη Προέδρων”, είπε χαρακτηριστικά.

Τον λόγο πήρε και η Σοφία Βούλτεψη η οποία είπε: “Έχουν τεθεί κάποια εθνικά θέματα που θέλω να απαντήσω:
Στη Θράκη υπάρχει Ελληνική Μουσουλμανική μειονότητα, όχι Τουρκική”

Τότε προκλήθηκε ένταση από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η κα Βούλτεψη συνέχισε λέγοντας: “Την καταστροφή της Κύπρου την προκάλεσε η Χούντα”. Και πρόσθεσε: “Αν σας πιστέψουν θα έχουν σύνδρομο Στοκχόλμης, θα ερωτευτούν το θύτη τους! Σκοτώνω τη μάνα μου για να πάω εκδρομή με το ορφανοτροφείο! Δεν γίνεται αυτό.”

Δραγασάκης: “Σήμερα συζητούμε νομοσχέδιο. Αν έχω καταλάβει καλά ήρθατε εδώ για να προκαλέσετε”
Τον λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είπε: “Την φράση «Η Κύπρος κοίται μακράν» την είπε ο ψευτοεθνάρχης Κων/νος Κων. Καραμανλής. Αυτό συνιστά εθνική προδοσία! Ζητάμε να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου. Αρνείται το Προεδρείο. Αυτό δείχνει πως κρύβεται ένοχο μυστικό. Να ανοίξει ο φάκελος για να δούμε ποιοι είναι πατριώτες και ποιοι προδότες!”

Η ένταση συνεχίστηκε με τον Γιάννη Δραγασάκη να λεει: “Σήμερα συζητούμε νομοσχέδιο. Αν έχω καταλάβει καλά ήρθατε εδώ για να προκαλέσετε”.

Πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις