Life & Style

Θύμα απάτης στο Facebook η Ελένη Ράντου!

Θύμα απάτης έπεσε στο Facebook η Ελένη Ράντου, από κάποιον διαταραγμένο όπως λέει η ίδια, ο οποίος έφτιαξε μια σελίδα με το όνομα της και άρχισε να παίρνει διάφορες… «πρωτοβουλίες»!

Μέσω του προσωπικού (αληθινού) της λογαριασμού και εμφανώς ανήσυχη και ταραγμένη, η ηθοποιός έσπευσε να προειδοποιήσει τους φίλους της, πως η εν λόγω σελίδα δεν είναι αληθινή:

«Κάποιο προφανώς διαταραγμένο άτομα, έχει φτιάξει μια σελίδα στο FB στο όνομα Ελένη Ράντου (στα ελληνικά), μιλάει και απαντάει με άσχημο μάλιστα τρόπο χρησιμοποιώντας το όνομα μου, εμφανίζει διαφημίσεις και δήθεν προτιμήσεις μου σε μάρκες κινητών, και πρόσφατα έμαθα ότι στέλνει μηνύματα σε φίλους που τους ζητάει ραντεβού και τηλέφωνα. Δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτή τη σελίδα! Θα σας παρακαλούσα να κάνετε αναφορά, γιατί μάλλον το άτομα αυτό ή τα άτομα αυτά, έχουν ξεφύγει. Καμιά άλλη σελίδα εκτός από αυτή, δεν έχει την παραμικρή σχέση μ΄εμένα».

Αυτό, ήταν το πρώτο post της ηθοποιού σχετικά με το θέμα. Στη συνέχεια, επανήλθε και με δεύτερο post, όπου διευκρίνισε λέγοντας:

«Πολλές σελίδες με το όνομα Ελένη Ράντου έχουν εμφανιστεί, και δεν έχω δώσει ποτέ σημασία. Προφανώς όλοι ξέρουμε ότι συνήθως είναι fake. Η παρακάτω όμως σελίδα-προφίλ, στέλνει μηνύματα και ζητάει τηλέφωνα και ραντεβού, όπως με ενημέρωσαν φίλοι, με το πρόσχημα ότι έχω χάσει το κινητό μου. Για τη δική σας προστασία, θεώρησα ότι όφειλα να σας ενημερώσω».

star.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις