Life & Style

Η Ελληνίδα με τους καλύτερους κοιλιακούς στο Χόλιγουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξώφυλλο στο νέο τεύχος του Αμερικάνικου Woman’s Health

Εξώφυλλο στο νέο τεύχος του Αμερικάνικου Woman’s Health βρέθηκε η Μαρία Μενούνος. Εκεί που αποκάλυψε το μυστικό των κοιλιακών της που τόσο ζηλεύει η υπόλοιπη σόουμπιζ.

«Πίτσα, τηγανητές πατάτες, cheesburger. Τα λατρεύω όλα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά φαγητό που να μην μου αρέσει». Αυτό δηλώνει η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια στο Women’s Health. Κάνοντας προφανώς τις γυναίκες που το διαβάζουν να την «μισήσουν» ακόμη περισσότερο.

Αν και στην συνέχεια εξηγεί πως το μυστικό μιας σωστής διατροφής «Είναι να μην σταματάς να ζεις όπως θέλεις και να μην παθαίνεις εμμονές».

Όσον αφορά το πως καίει τις θερμίδες που με τόση χαρά καταναλώνει, η Μαρία δήλωσε πως «Στη γυμναστική μου αρέσει οτιδήποτε είναι εξωτερικό, όπως το μπάσκετ ή η πεζοπορία, τα οποία προτιμώ περισσότερο από ό,τι ένα γυμναστήριο».

Το γεγονός παραμένει ότι η Μαρία διαθέτει ένα από τα πιο σμιλεμένα στομάχια στο Χόλιγουντ. Για αυτό και το περιοδικό την βάζει εξώφυλλα με τίτλο «Οι πέντε κινήσεις που χρησιμοποίησε η Μαρία Μενούνος για να αποκτήσει μια τόσο επίπεδη κοιλιά».

(iefimerida.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις