Life & Style

Κώστας Μαρτάκης: «Βαρέθηκα να με λένε Τζον Τζον»

«Μου αρέσει να τσαλακώνω την εικόνα μου»

Αυτή την περίοδο ο Κώστας Μαρτάκης ασχολείται με το νέο του άλμπουμ, αλλά και τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TV Glam μίλησε για όλα, αποδεικνύοντας οτι είναι κάτι παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο της showbiz.

Αναφερόμενος στο πώς είναι να υποδύεσαι μια γυναίκα, ο τραγουδιστής είπε: «Είναι πολύ περίεργο για ένα καλλιτέχνη να βγει και να τραγουδήσει ως γυναίκα. Η δυσκολία δεν αφορά μόνο στο φωνητικό κομμάτι αλλά και στην κινησιολογία και το ντύσιμο. Αυτό που κάνουμε στο show δεν είναι μίμηση αλλά ενσάρκωση, οπότε εκείνη η στιγμή δεν είμαι ο Κώστας Μαρτάκης που απλά υποδύεται κάποιον άλλο, αλλά η Μαρινέλλα, η Μαράια Κάρει, ο Λένι Κράβιτς».

Μάλιστα, έχοντας συμμετάσχει ήδη και στο Dancing With The Stars, αλλά και στο Your Face Sounds Familiar, απάντησε και στο τι άλλο να περιμένουμε από εκείνον: «Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης, τι να κάνω… Μέσα από αυτά τα show συμμετέχω σε μεγάλες παραγωγές και παράλληλα ανακαλύπτω και κομμάτια του εαυτού μου που δεν ήξερα οτι υπάρχουν. Χορεύω, μεταμφιέζομαι, υποκρίνομαι. Ο,τι κάνω το κάνω για μένα. Τσαλακώνω την εικόνα μου, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει».

Δήλωσε ότι είναι «μεγάλο νούμερο». «Πάντα ήμουν! Απλά στις αρχές, δε γνώριζα αυτό το χώρο και προστατευόμουν με το να μη μιλάω και να μην εκτίθεμαι στα Μέσα. Αν ρωτήσεις όμως τους ανθρώπους που με ξέρουν από παλιά, θα σου πουν ότι είμαι μεγάλο νούμερο!».

Ένας από τους λόγους που πήγε στο παιχνίδι ήταν γιατί «ήθελα να τσαλακώσω την εικόνα μου. Βαρέθηκα να με λένε Τζον Τζον. Έχω φτάσει 29 ετών, δε μπορώ να έχω ακόμα αυτό τον τίτλο».

Όσο για το αν έχει και εκείνος τη δική του Μπι Μπι Μπο, ο Κώστας είπε: «Νομίζω οτι τα έχω καταφέρει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Δε θέλω ο κόσμος να με μάθει μέσα από τις σχέσεις μου ή από το που συχνάζω. Ισως δεν έχω ζήσει ακόμα κάτι τόσο δυνατό για να βγω να το βροντοφωνάξω».

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις