ΛΑΡΙΣΑ

Τριετή επέκταση της αναστολής στους πλειστηριασμούς ζητά το ΙΝΚΑ Θεσσαλίας

Ακόμη και διαγραφή χρεών ζητά το ΙΝΚΑ με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «όταν βρισκόμαστε ακόμα στη μέση της κρίσης, όταν δεν έχουμε δει φως στο τούνελ, όταν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων έχουν κουρευτεί δύο και τρεις φορές, όταν οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες κρατούνε με «νύχια και δόντια» τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές και δεν μπορούνε να ανταποκριθούνε στις υποχρεώσεις τους προς την Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, όταν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι κινδυνεύουν να χάσουν τη γη και το βιός τους, όταν οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται κάθε ημέρα, η άρση της αναστολής των πλειστηριασμών θα ήταν η «ταφόπλακα» στην ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας στην μικρομεσαία τάξη.

Η αναστολή των πλειστηριασμών πρέπει να συνεχισθεί για τουλάχιστον τρία έτη έως τα τέλη του έτους 2016. Δυστυχώς το ΙΝ.ΚΑ Θεσσαλίας  επιβεβαιώθηκε για την πρόθεση της κυβέρνησης για «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών.

Αντί για πρόγραμμα διευκόλυνσης των δανειοληπτών, η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει στην διαγραφή χρεών σε τόση κλίμακα, όση ήταν και η μείωση των μισθών και των εισοδημάτων των δανειοληπτών. Τα βάρη πρέπει να τα επωμισθούνε και άλλοι».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις