ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διακρίσεις για αθλητές του ΝΟΛ στη Μπάνια Λούκα

Χρυσός ο Αστέριος Τσάτσας και ασημένια η Βασιλική Χαλιαμπάλια

Επέστρεψε η αποστολή του Ν.Ο.Λ από την Μπάνια Λούκα, όπου συμμετείχε στο μεγάλο διαγωνισμό Διεθνές Μίτινγκ που διεξήχθη προς τιμή του κορυφαίου Σέρβου  Τσάβιτς Μίλοναρ.

Παρουσία 400 κολυμβητών-τριών απ’ όλη την Ευρώπη και της αφρόκρεμας της Ελληνικής κολύμβησης.

Στους αγώνες σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ και 4 έλληνες έπιασαν τα όρια για παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι.

Τα παιδιά του Ν.Ο.Λ μετά από πολύωρο ταξίδι κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους  Ζήση Οικονόμου κατάφεραν να κατακτήσουν ο Τσάτσας Αστέριος:

•             1 χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του(4ος στην γενική κατάταξη) στα 200 Μ.Α

•             1 ασημένιο στα 50μ. ελεύθερο( 9ος στη γενική κατάταξη ) σημειώνοντας την 2η πανελλήνια επίδοση στην κατηγορία παίδων 24,86’’.

Η Βασιλική Χαλιαμπάλια:

•             2η στα 200 Μ.Α( 7η στη γενική)

•             2η στα 400Μ.Α (3η στη γενική)

•             2η στα 800 μ.ελ (9η στη γενική)

Έτσι ο απολογισμός για τα δύο παιδιά ήταν να φέρουν στο σύλλογο 6 μετάλλια στις κατηγορίες τους και 1 χάλκινο στην κατηγορία ΟΠΕΝ και αντίστοιχες θέσεις στους τελικούς (οι τελικοί ήταν η 10αδα ).

Οι επιτυχίες αυτές των αθλητών του Ν.Ο.Λ δίνουν δύναμη και κουράγιο στο Νέο Συμβούλιο του Συλλόγου να συνεχίσει το έργο του. Δίνει το έναυσμα στα παιδιά για μεγαλύτερες διακρίσεις μέσα από τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Επίσης μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, μας αφήνουν βάσιμες ελπίδες για διακρίσεις και εκεί όπου ο σύλλογος θα συμμετάσχει με μια πλειάδα 20 κολυμβητών-τριών.

Το συμβούλιο του Ν.Ο.Λ συγχαίρει τους αθλητές του και τον προπονητή τους και ευχαριστεί το συνοδό και αρχηγό αποστολής Ευριπίδη Χαλιαμπάλια, για τη συνοδεία των αθλητών.

Οι γονείς πρέπει να φέρουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο γιατί η κολύμβηση είναι η βάση όλων των αθλημάτων.

Για εγγραφές  στο Ν.Ο.Λ Φ.ΠΑΝΝΑ & ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ απέναντι από το κολυμβητήριο 17:00 – 21:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις