ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάββας: «Η ΑΕΛ δεν είναι βιώσιμη με τον σημερινό Πηλαδάκη»

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Λουκάς Σάββας, μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» για την κατάσταση στην ΑΕΛ, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουκάς Σάββας:

«Οποιοσδήποτε γράφει, μιλά ή εκφράζεται για αυτή την ομάδα, και κυρίως όταν πέρασε από αυτή, πρέπει να είναι το λιγότερο προσεκτικός. Με στεναχωρεί που ο κόσμος υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει διοίκηση. Διοίκηση υπάρχει. Εάν εγώ ή ο Μίμης Τσακμακίδης δεν εκφράζουν κάποιους είναι δικό τους θέμα. Αν επίσης θέλουν να διοικήσουν κι άλλοι, το δρόμο τον γνωρίζουν. Καλώς κακώς αυτή είναι και όλοι μας κρινόμαστε. Εγώ και ο Μίμης είμαστε ικανά άτομα, με πάθος, αγάπη για την ομάδα, εργασιομανείς και τελειομανείς. Ήρθαμε όμως σε λάθος εποχή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτω από ποιες συνθήκες στήθηκε φέτος η ομάδα. Η φιλοσοφία να δημιουργηθεί μια ομάδα νεανική με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα είχε ρίσκο, γιατί είσαι η ΑΕΛ. Τα παιδιά μας έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο με το ποδόσφαιρο που βλέπαμε.

Χωρίς τον Πηλαδάκη δεν νομίζω να είναι βιώσιμη η ομάδα, αλλά και με τον σημερινό Πηλαδάκη δεν νομίζω ότι μπορεί να προχωρήσει. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, μην είμαστε αχάριστοι. Πρέπει όλοι μαζί και με τον Κώστα Πηλαδάκη να πάμε σε μια άλλη φιλοσοφία διοίκησης που θα την οδηγήσει στα σαλόνα της μεγάλης κατηγορίας. Όλοι πρέπει να ρίξουμε νερό στο κρασί μας για το καλό της ομάδας. Η ΑΕΛ είναι τρόπος ζωής για την πόλη.

Οι εποχές είναι δύσκολες, δεν αντέχει η ΑΕΛ διοικητικές περιπέτειες και αυτό απορρέει από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου και επαφή όχι μόνο με την ΑΕΛ αλλά και από άλλες ομάδες Α” ή Β” Εθνικής».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις