ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πετυχημένοι κολυμβητικοί αγώνες στη Λάρισα

Διοργανώθηκαν από τον «Λαρισαικό – Τιτάνες»

Σε πείσμα των καιρών ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες έδηξε ότι μπορεί και καταφέρνει να διοργανώνει μεγάλους αγώνες κολύμβησης «ΑΚΡΙΣΙΑ »  εκδήλωση που είναι πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Με την ηθικοί συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας  , του Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Στις 19/05/2013 το κολυμβητήριο της Λάρισας πλημμύρισε από επίδοξους πρωταθλητές 8 , 9 και 10 ετών (15 σύλλογοι απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας), που με τις αδέξιες, πολλές φορές ,προσπάθειες τους, έκαναν υπερήφανους γονείς και προπονητές .

Γονείς που θυσιάζοντας το υστέρημα τους τις περισσότερες φορές, δε φείδονται κόπου και χρόνου, προκειμένου να χαρίσουν στο μέλλον του τόπου, τη δυνατότητα να έχει “νου υγιή, εν σώματι υγιές”.

H διοργάνωση των αγώνων έγινε δυνατή χάρη στις ευγενικές χορηγίες των : WORKFORCE A.E. με πρόεδρο τον κ. Χοντής Ανδρέας ,την Γαλακτοβιομηχανία «ΟΛΥΜΠΟΣ», Χαλβαδοποιεία «ΟΛΥΜΠΟΣ», Οινοποιείο Τυρνάβου ,Photo Sprint Efilian Travel τους οποίους και ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς.

Ελπίζουμε και στο μέλλον να βρίσκουμε τόσο θερμούς συμπαραστάτες, στην προσπάθεια να κρατήσουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας ψηλά.

Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου που βοήθησαν για την πραγματοποίηση τον αγώνων και να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους  που μας τίμησαν για την συμμετοχή τους στους αγώνες

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παιδής Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος  πολεοδομίας κ. Γαλάτος Άρης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις