ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στα σκαριά πρόταση «σωτηρίας» για την ΑΕΛ!

Μετά από μια χρονιά με πολλά προβλήματα, εσωστρέφεια και μη επίτευξη του στόχου της ανόδου που θα επούλωνε αρκετές πληγές στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, έφτασε η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα.

Η λαρισινή ομάδα έφτασε στο σημείο μηδέν και χρειάζεται να γίνει επανεκκίνηση προκειμένου τα πράγματα να διορθωθούν και τα χαμόγελα και η ελπίδα να επιστρέψουν στους χιλιάδες φιλάθλους της «βασίλισσας του κάμπου».

Το τελευταίο δεκαήμερο ακούγονται, γράφονται, φημολογούνται πολλά αναφορικά με την επόμενη ημέρα της λαρισινής ομάδας.

Τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο και ο κόσμος μουδιασμένος από όσα ακούνε τα αυτάκια του προσπαθεί να μην τρελαθεί και προσδοκά μια λύση που θα δώσει και πάλι όραμα και θα διώξει τα μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει την πόλη.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι φίλαθλοι σε κάθε κουβέντα ρωτά ο ένας τον άλλον αν γνωρίζει ή αν άκουσε κάτι.

Αυτό το λυτρωτικό κάτι περιμένουν να μάθουν με αγωνία όλοι τους για να επιστρέψει η αισιοδοξία και να πάει στον αγύριστο η μιζέρια.

Ωστόσο το τι ισχύει ακόμα και για τους δημοσιογράφους της πόλης αποτελεί δύσκολο κομμάτι μιας και υπάρχουν στόματα ερμητικά κλειστά από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η αλήθεια είναι μία. Γίνονται κινήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα και όλοι όσοι συζητούν αποφεύγουν να πούνε το παραμικρό όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Για να υπάρξει βιώσιμη λύση απαιτείται από όλους(βάζω και το δικό μου συνάφι μέσα) να βάλουν μπροστά το συμφέρον της ΑΕΛ και όχι προσωπικά οφέλη.

Και για να μην παρεξηγηθώ θα μιλήσω στα ίσα και παλληκαρήσια.

Και να ξέρεις κάτι μην το γράψεις και μην το πεις. Μόνο έτσι θα βοηθήσουμε όλοι να ολοκληρωθεί το deal και η ΑΕΛ να αλλάξει χέρια.

Να γίνει δηλαδή το ίδιο που έγινε με τον Σωτηρούλη και τον Πηλαδάκη όπου την ιστορία την ξέρανε λίγοι και όταν έκλεισε η δουλειά την έμαθε ο κόσμος.

Και επειδή σήμερα δεν εμπλέκονται μόνο δύο άνθρωποι αλλά πιστέψτε με πολύ περισσότεροι χρειάζεται εχεμύθεια και σοβαρότητα, γιατί θυμηθείτε με πολλοί από τα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου θα προσπαθήσουν να βάλουν τρικλοποδιές ή ακόμα και να χαλάσουν την δουλειά.

Η πρόταση είναι καινοτόμα και αν δεν κολλήσει κάπου(εκτιμώ στο επόμενο δεκαήμερο το αργότερο)τότε θα σημάνει μια καινούρια ημέρα για την ΑΕΛ χωρίς το άγχος, το στρες και τον βραχνά των χρεών.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και μένει να δούμε αν στο φινάλε των διαπραγματεύσεων θα υπάρχει happy end.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Ευθυμίου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις