ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πόνσε και Χασομέρης οι πρώτοι σκόρερ της ΑΕΛ!

Μετά τα δύο όμορφα τέρματα του Εμάννουελ Φρανκού κόντρα στην Καλλιθέα «έκλεισε» για φέτος η χρονιάς για την ΑΕΛ στον μαραθώνιο της FL, με τους Πόνσε και Χασομέρη παρόλα αυτά να εδραιώνονται στην κορυφή της σχετικής λίστας των σκόρερ της ομάδας, έχοντας πετύχει και οι δυό τους από 6 τέρματα.

Πάντως αυτό το οποίο αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Πατρίκ Αλεξάντροβιτς σημειώνοντας 5 τέρματα με τα «βυσσινί» και «κουβαλώντας» και 3 από τον Εθνικό Γαζώρου όπου αγωνιζόταν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, περνά τους δύο προαναφερθείσες στη σχετική συνολική λίστα των σκόρερ της FL.

Αναλυτικά οι σκόρερ της φετινής ΑΕΛ:

6 Γκολ: Πόνσε (Καβάλα, Μέγαρα (2), Φωκικός, Πιερικός (2)), Χασομέρης (Επανομή, Παναιτωλικός, Φωκικός, Καλλιθέα, Πιερικός (2)).

5 Γκολ: Δεινόπαπας (Επανομή, Ολυμπιακός Βόλου, Φωκικός (2), Γιαννιτσά), Αλεξάντροβιτς (Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλων Σμύρνης (2), Δόξα Δράμας).

4 Γκολ: Τσιμπάμπα (Γάζωρο, Παναχαϊκή, Θρασύβουλο, Απόλλων Σμύρνης), Τσίγκας (Μέγαρα, Φωκικός, Γιαννιτσά, Θρασύβουλο), Ζεκίνια (Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Καβάλα, Μέγαρα).

2 Γκολ: Φρανκού (Καλλιθέα), Σκόνδρας (Γάζωρο, Επανομή).

1 Γκολ: Τσιάρας (Επανομή), Καρανίκας (Ολυμπιακός Βόλου), Στέλιος Κρητικός (Παναχαϊκή).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις