ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η… αγγαρεία ολοκληρώθηκε με νίκη, οι φίλαθλοι ξανά μαινόμενοι κατά Πηλαδάκη! (video)

Οι βυσσινί επικράτησαν στο ARENA της Καλλιθέας με 2-1 με γκολ στα 90+4’ αλλά την παράσταση έκλεψαν πάλι οι αποδοκιμασίες κατά του Κώστα Πηλαδάκη.

Μπροστά σε 1.500 περίπου φιλάθλους, το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι δεν βοήθησε στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Έτσι, έως το 85’ είχαμε λίγες φάσεις, για να ακολουθήσουν τρία τέρματα, τα δύο εκ των οποίων στις καθυστερήσεις.

Είχαμε όμως και πάλι πανό και συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ.

piladakis pano kallithea 2

piladakis pano kallithea 1

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 3’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ όταν ο Στέλιος Κρητικός βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά νικήθηκε από τον Κατσούλη.

Στο 24’ μετά από ωραία συνεργασία Πόνσε και Χασομέρη ο Τάσος Κρητικός μόνος με τον τερμοτοφύλακα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Η Καλλιθέα έγινε απειλητική στο δεύτερο μισό της επανάληψης.

Στο 76′ Σουτ του Ντακόλ από τα δεξιά που βρέθηκε ανενόχλητος στην μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ.

Στο 82’ ο Μαρουκάκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάλτζαρη.

Τη λύση για την ομάδα του Τίμου Καβακά έδωσε στο 85’ ο Φρανκού που με πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις, μέσα από την περιοχή κοντά στην γραμμή του άουτ, ο Μαρουκάκης με τακουνάκι βρήκε τον Σεμπέκο, ο οποίος δεν αστόχησε και ισοφάρισε στο 90+3′.

Ο Φρανκού όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 90+4’  με όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Κατσούλη για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Βαφειάδη και  Πετρόπουλο.

ΑΕΛ: Μάλτζαρης, Παπαγεωργίου, Γκαλίτσιος, Καρακώστας, Παγώνης (54’ Φρανκού), Πότσι, Καρανίκας, Πόνσε, Χασομέρης, Κρητικός Τ. (64’ Τσίγκας), Κρητικός Στ. (46’ Δεινόπαπας)

Καλλιθέα: Κατσούλης, Ατματζίδης (78′ Δρόσος), Ρουσάκης (89′ Θεολόγος), Πίκολο, Αρβανίτης, Τρεκαρίτσι (84’ Σεμπέκος), Φαγιέ, Ντακόλ, Βιγιαρέχο, Μαρουκάκης, Χατζόπουλος.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις