ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλλη μία θετική παρουσία για τα παιδιά του «Λαρισαϊκού – Τιτάνες»

Συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης open κατηγορίας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής κατηγορίας (OPEN) Τεχνικής Κολύμβησης, για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας του Λαρισαϊκού – Τιτάνες.

Χαμόγελα ικανοποίησης των μελών της αποστολής του συλλόγου, των αθλητών, προπονητών, διοίκησης και γονέων μετά την λήξη της κορυφαίας, για την Τεχνική Κολύμβηση, διοργάνωσης  που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στις 10-11-12/05/2013.

Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι προπονητές, για τους χρόνους και τις θέσεις που πήραν οι κολυμβητές / τριες του συλλόγου, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες εκπροσωπεί επάξια την Λαρισινή Τεχνική Κολύμβηση σε Πανελλαδικό επίπεδο και ταυτόχρονα ανεβάζουν ψηλότερα τον πήχη για τον ίδιο τον σύλλογο.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί και δίνει πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές κ. Σταύρου Βασίλειο και Παπαδημητρούλα Παναγιώτη για την άρτια οργάνωση του τμήματος και την σκληρή δουλειά ,τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τις έφορους κα. Ντουρούμογλου Γιώτα και Φωτοπούλου Χριστίνα για την οργάνωση της αποστολής, καθώς και τους γονείς  για την υποστήριξη τους.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις