ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκες και μετρητά, αλλά όχι σεξ, στα πάρτι του Μπερλουσκόνι, λέει η Ρούμπι

Για τις νύχτες του Άρκορε κατέθεσε η Ρούμπι στην παράλληλη δίκη που διεξάγεται στο Μιλάνο για τα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» στην έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επιμένοντας δεν είχε έλθει σε σεξουαλική επαφή με τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας αν και παραδέχθηκε πως σε κάθε επίσκεψη λάμβανε από τον Καβαλιέρε φακέλους με 2.000 έως 3000 ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά την εισήγηση της εισαγγελέως Ίλντα Μποκασίνι για ποινή εξαετούς φυλάκισης και στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων στον Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ (με τις κατηγορίες της συμμετοχής στην εκπόρνευση ανηλίκου και κατάχρησης εξουσίας), το πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης, η Μαροκινή Καρίμα ελ-Μάχρουγκ, κατέθεσε την Παρασκευή στην παράλληλη δίκη που διεξάγεται στο Μιλάνο για τα επίμαχα πάρτι.

Στο εδώλιο κάθονται με την κατηγορία της συμμετοχής σε προαγωγή στην πορνεία ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου με την κεντροδεξιά Νικόλ Μινέτι και ο μάνατζερ ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα.

Ενώπιον του δικαστηρίου η Ρούμπι δήλωσε ότι στα δείπνα στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι «είδε σέξι χορούς και της δόθηκαν δώρα σε ρευστό», αλλά διέψευσε εκ νέου ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο, αλλά δεν αντιλήφθηκα ποτέ να υπήρξαν σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι» υποστήριξε η νεαρή.

Η Ρούμπι ανέφερε, επίσης, ότι στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου μοντέλων που της επέτρεψε να πάρει μέρος στα δείπνα του Άρκορε είχε πει ότι ήταν 20 ετών -στην πραγματικότητα ήταν 17 τότε- ενώ είχε χρησιμοποιήσει πλαστό όνομα και επώνυμο, εμπνεόμενη από μια σαπουνόπερα και μια γνωστή Αιγύπτια τραγουδίστρια.

«Τη δεύτερη φορά που πήγα στα δείπνα του Άρκορε κοιμήθηκα στην έπαυλη, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό μου. Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωινό» συνέχισε.

Αναφερόμενη στις χρηματικές συναλλαγές της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Ρούμπι παραδέχθηκε πως λάμβανε από τον πρώην πρωθυπουργό «φακέλους με δυο χιλιάδες ή τρεις χιλιάδες ευρώ», χωρίς όμως να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις