Life & Style

Δες τις γυναίκες – «φωτιά» της φετινής Eurovision!

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον α’ ημιτελικό της 58ης Eurovision και το star.gr σου παρουσιάζει τις πιο σέξι γυναικείες παρουσίες που θα δούμε στη σκηνή του «Malmo Arena»!

Πάρε βαθιά ανάσα, γούρλωσε τα μάτια και… καλή διασκέδαση!

1. Alyona Lanskaya, Λευκορωσία

Ηλικίας 28 ετών, η Alyona ξεκίνησε το τραγούδι από το 2005. Σήμερα, είναι από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της χώρας, ενώ δηλώνει υπέρμαχος τους υγιεινού τρόπου ζωής και είναι φανατική αντικαπνίστρια και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων.

2. Moje 3, Σερβία

Αν η μία δεν σου φτάνει, η Σερβία σου «σερβίρει» τρεις σέξι κυρίες στη σκηνή. Οι Moje 3 αποτελούνται από τις Mirna Radulovic, Nevena Bozovic και Sara Jovanovic, που έγιναν γκρουπ μέσα από talent show, διαλύθηκαν, αλλά… τα ξαναβρήκαν για χάρη της Eurovision.

3. Emmelie de Forest, Δανία

Το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού είναι μόλις 20 ετών και μας έρχεται από την Δανία. Με βασιλικό αίμα να ρέει στις φλέβες, ούσα δισέγγονη της βασίλισσας Βικτορίας της Μεγάλης Βρετανίας, η Emmelie τραγουδά από τα 14 της και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

4. Krista Siegfrids, Φινλανδία

Εκκεντρικές και σέξι εμφανίσεις έφεραν την Krista στο προσκήνιο. Προερχόμενη από το ριάλιτι «The Voice», είναι από τις αγαπημένες των Φινλανδών, ενώ στη σκηνή του «Malmo Arena»… «απειλεί» να φιλήσει μία από τις κοπέλες που την συνοδεύουν!

5. Zlata Ognevich, Ουκρανία

Μεγαλωμένη από πατέρα στρατιωτικό και μητέρα φιλόλογο, η Zlata έχει βραβευτεί ως «καλύτερη φωνή» της Ουκρανίας. Κι από κορμί, όμως, δεν πάει πίσω…

6. Natalie Horler, Γερμανία

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cascada έχει «μαγέψει» το ανδρικό κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή που επιλέχθηκε! Γεννημένη το 1981 στη Βόννη, η Natalie είναι ήδη δημοφιλής σε αρκετές χώρες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι τους θυμίζει… πορνοστάρ!

7. Margaret Berger, Νορβηγία

Με τον τίτλο του φαβορί του β’ ημιτελικού, η Νορβηγίδα εκπρόσωπος είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού διαγωνισμού. Μάλιστα, το θεόστενο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη σκηνή, έκανε αρκετούς να προσέξουν τις τέλειες αναλογίες και, ιδιαίτερα, το… μπούστο της!

star.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις