Life & Style

Tatiana Likhina: «Θέλω να γίνω άγγελος της Victoria’s Secret»

Για το αντρικό περιοδικό «FHM» πόζαρε η 20χρονη καλλονή Tatiana Likhina, η οποία θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα στον κόσμο.

Η Likhina γεννήθηκε στη Ρωσία και ξεκίνησε από νωρίς να ψάχνει την τύχη της στο μόντελινγκ πηγαίνοντας στα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων της χώρας της.

Η συνάντηση με τον γνωστό Ρώσο φωτογράφο Dmitry Drozdov της άλλαξε τη ζωή καθώς έβγαλε σε αυτόν τις πρώτες της επαγγελματικές φωτογραφίες.

Σήμερα η Likhina ζει και εργάζεται στην Αμερική. Σύμφωνα με συνέντευξή της, αυτό που τη χαλαρώνει είναι οι επισκέψεις της στο γυμναστήριο και η κουβέντα με τις φίλες της.

Και όσο για τα όνειρά της, αυτά είναι λίγο πολύ τα ίδια σε όλα τα μοντέλα: «Θα ήθελα να δουλέψω με τους πιο γνωστούς φωτογράφους στον κόσμο. Να κάνω editorials μόδας για μεγάλα γυναικεία περιοδικά και διαφημιστικά. Και φυσικά θα ήθελα να γίνω ένας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret. Αυτό είναι το όνειρο των περισσότερων κοριτσιών που ξεκινάμε σε αυτόν το χώρο. Και μια φωτογράφηση στο “Sport Illustrated” θα ήταν μια χαρά».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις