ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη βραδιά του Νίκου Γκάλη

Στις 8 απόψε το φιλικό προς τιμή του που ετοίμασε ο Αρης

Από την Δευτέρα του Πάσχα ξεκίνησε ουσιαστικά η γιορτή προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, εν όψει του προγραμματισμένου φιλικού που έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ Άρης την Τρίτη (7/6, 20:00) στο Αλεξάνδρειο, παρουσία τεράστιων προσωπικοτήτων από το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστα υποδέχτηκε αρκετούς φίλους, πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους σε μια πολύ όμορφη δεξίωση που στο κτήμα «Γεροβασιλείου».

Οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Στιβ Γιατζόγλου, Ντόρον Τζάμσι, Λάζαρος Λέσιτς, Γιώργος Αγγέλου και Γιώργος Σιγάλας ήταν μερικοί μόνο από τους καλεσμένους της όμορφης βραδιάς, η οποία έφερε στην επιφάνεια μνήμες από τα καλύτερα χρόνια του αθλήματος στην Ελλάδας.

Τον Γκάλη συνόδεψε η σύζυγός του, ενώ την παράσταση έκλεψε η 7χρονη κόρη του Στέλλα, η οποία πήρε μόνο μια μικρή πρόγευση για τις τιμές που θα λάβει ο πατέρας της στο σημερινό φιλικό παρουσία περισσότερων από 5.000 φίλων του μπάσκετ.

Τρεις θα είναι οι ηχηρές απουσίες από το φιλικό του Νίκου Γκάλη την Τρίτη του Πάσχα.

Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ περιμένουν πώς και πώς να ζωντανέψουν μνήμες από το παρελθόν στο Αλεξάνδρειο, αλλά μοναδικός απών από την Εθνική του 1987 θα είναι ο Φάνης Χριστοδούλου.

Από πλευράς ξένων παικτών δεν θα καταφέρουν να έρθουν ο Ντίνο Μενεγκίν (λόγω προβλήματος υγείας) και ο Στεφάν Οστρόφσκι (λόγω προσωπικού προβλήματος).

(in.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις