ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι απαντήσεις του Λαρισαίου Σπανούλη για το συμβόλαιό του και όχι μόνο

Αποκαλυπτικός ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξή του στο «Βήμα». Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε για τον καβγά του με τον Μπαρτζώκα, για το φάιναλ φορ του Λονδίνου, ενώ έδωσε απάντηση και σε αυτούς τον κατηγορούν πως σκέφτεται το συμβόλαιό του: «γελάω όταν ακούω να το λένε».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στο «Βήμα»:

Για αυτό που σκέφτεται εν όψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Με τη σκέψη ότι ξέρω πώς θα σκέφτονται οι αντίπαλοί μας περιμένοντας το παιχνίδι πώς και πώς, με τη σκέψη ότι έχουν περάσει 30 αγώνες βρισκόμαστε στο τέλος της διαδρομής και απομένουν δύο ματς για να καταφέρουμε το απόλυτο. Και με τη σκέψη ότι όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν να είναι τα τελευταία σου. Γιατί δεν ξέρεις αν θα ξαναβρεθείς εκεί.»

Για τα σχόλια του Τζόι Ντόρσεϊ σε βάρος του: «Όταν είσαι αρχηγός, ειδικά σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν ευθύνες και πράγματα που πρέπει να κάνεις ώστε η ομάδα να έχει ισορροπίες. Ειλικρινά δεν έχω να πω κάτι για τα σχόλια του Τζόι. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Οι καλύτεροι κριτές που μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους και να σχολιάσουν αν οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις ήταν σωστές ή λανθασμένες είναι οι τωρινοί συμπαίκτες μου.»

Για την αγωνιστική του αντίδραση μετά τη διένεξη που είχε με τον Μπαρτζώκα στην Πόλη: «Μέσα στη χρονιά θα υπάρξουν και εντάσεις και με συμπαίκτες και με προπονητές. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είμαι ο αρχηγός. Είναι μέρος της ζωής του αθλητή. Πόσες φορές τυχαίνει να είσαι στο σπίτι και να μαλώνεις με τη γυναίκα σου; Έτσι έγινε και στη Κωνσταντινούπολη. Μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Ίσως πήραν μεγαλύτερη έκταση επειδή κάποιοι ήθελαν να γίνει έτσι.»

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: «Εμείς έχουμε δίψα για να κάνουμε κάτι ακόμη πιο μεγάλο από το περυσινό. Δεν υπάρχει ταβάνι, δεν υπάρχει κάποια δύναμη που να μπορεί να σε σταματήσει από το να βάζεις στόχος και για μας πλέον υπάρχουν δύο παιχνίδια για να επαναλάβουμε τον θρίαμβο.»

Για τη νέα σεζόν και το συμβόλαιό του: «Δεν θέλω να πάω τόσο μακριά. Αυτή τη στιγμή προέχει ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ. Είναι ένα πράγμα που δεν το σκέφτομαι και δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Πραγματικά γελάω όταν ακούω να λένε για μένα ότι σκέφτομαι το συμβόλαιό μου. Όταν αγωνίζομαι, υπάρχουν μόνο η ομάδα και ο αντίπαλος, η στρατηγική και η προσήλωση για την υλοποίηση του στόχου. Είναι σαν να λες σουτάρω και σκέφτομαι ότι παίρνω Χ χρήματα. Όταν παίζεις μπάσκετ, παίζεις μπάσκετ. Είτε παίρνεις μία δραχμή είτε δέκα.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις