Life & Style

Allira Cohrs: «Είμαι περήφανη για τα πόδια και τον πισινό μου» (φωτο)

το εξώφυλλο του περιοδικού «Maxim» της Αυστραλίας φιλοξενείται η 27χρονη Allira Cohrs, η οποία έγινε γνωστή το 2005 όταν κέρδισε το διαγωνισμό του περιοδικού «FHM» «Girl Next Door». Από τότε και μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί πολλές φορές στις σελίδες αντρικών περιοδικών και έχει ποζάρει και στο «Sports Illustrated» αλλά και σε διαφημιστικά σποτ εταιρείες εσωρούχων και μαγιό.

Η Cohrs είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και fitness guru( όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της) από την Αυστραλία και ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της για τις προκλητικές της εμφανίσεις. Ασχολείται επίσης με τις πολεμικές τέχνες και εργάζεται ως ring card girl σε αγώνες. Είναι φανατική της γυμναστικής και δίνει συμβουλές για όσους θέλουν να μάθουν για τη γυμναστική και τη διατροφή σε διαδικτυακό site.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «FHM» η Cohrs μίλησε για το σώμα της και τα πιο δυνατά της σημεία: «Είμαι περήφανη για τα πόδια και τον πισινό μου. Εχω ιδρώσει στο γυμναστήριο για να τα γυμνάσω. Και δεν λέω για τους κοιλιακούς μου γιατί αυτοί δεν έχουν γίνει στο γυμναστήριο αλλά στην κουζίνα μου. Κόψτε τη ζάχαρη και τις μπίρες και θα δείτε.»

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις