Life & Style

Pamela Anderson: «Δεν νομίζω ότι ένιωσα ποτέ όμορφη»

Υπήρξε το απόλυτο sex symbol τη δεκαετία του 90. Οι γυμνές της φωτογραφίες έχουν στολίσει κάθε εφηβικό δωμάτιο και έχουν κάνει αμέτρητους άντρες να τη φιλοξενήσουν στα όνειρά τους.

Ο λόγος για τη 45χρονη σήμερα Pamela Anderson η οποία έδωσε αυτές τις μέρες συνέντευξη στο διαδικτυακό buzzfeed και μίλησε για το χαρακτηρισμό του sex symbol που την κυνηγάει ακόμα:

 «Θεέ μου, πραγματικά δεν ξέρω αν ποτέ ένιωσα ότι ήμουν όμορφη. Δεν το πίστευα. Από την άλλη δεν αποχωριζόμουν τις ψεύτικες βλεφαρίδες μου. Το cast του “Baywatch” μου έλεγε συνέχεια να μην τις φοράω αλλά πραγματικά αυτό ήταν αδύνατο. Τους έλεγα ότι αυτό είναι το βλέμμα μου και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Πολλές φορές την ώρα που κολυμπούσα μου έπεφταν. Τότε ήταν η μόνη στιγμή που δεν τις φορούσα», είπε.
«Ηθελα οπωσδήποτε να είμαι glamorous. Πιστεύω ότι αν πρόκειται να βγεις στην τηλεόραση και θέλεις να είσαι όμορφη και λαμπερή, το φυσικό look πρέπει να το αφήσεις πίσω στο σπίτι. Σήμερα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν. Νιώθω πολύ διαφορετικά από τότε που ήμουν στις σελίδες του “Playboy”», πρόσθεσε.
pamela 2
pamela 3
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις