Life & Style

Τη λένε Banghard και θα δώσει το όνομά της σε προφυλακτικά

Για το αντρικό περιοδικό «FHM» της βρετανικής έκδοσης πόζαρε το 20χρονο κορίτσι της σελίδας 3, της εφημερίδας «The Sun», Lacey Banghard, η οποία έγινε γνωστή στην Αγγλία όταν κέρδισε τον τίτλο από την εφημερίδα ως το κορίτσι με το πιο πλούσιο φυσικό στήθος. 

Η Banghard εμφανίστηκε στο τηλεριάλιτι «Celebrity Big Brother» και ήταν από τις πρώτες που αποχώρησαν καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό. Στη συνέντευξη που έδωσε στο «FHM» η Banghard μίλησε για το όνομά της που θυμίζει-όπως λέει- προφυλακτικά αλλά και για τη φιλοζωική οργάνωση PETA της οποία είναι ένθερμη οπαδός: «Το όνομά μου μου αρέσει αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι είναι αληθινό.

Banghard 2

Θυμίζει προφυλακτικά και θέλω να φτιάξω κάποια στιγμή προφυλακτικά με αυτό το όνομα και να προμοτάρω το ασφαλές σεξ. Εχω βρει και το σλόγκαν “Banghard, bang safe”. Το ασφαλές σεξ είναι κάτι για το οποίο δεν μιλάμε πολύ στη Βρετανία.

Οσο για την οργάνωση PETA πόζαρα ντυμένη προφυλακτικό και μου αρέσει να βοηθάω κάτι για καλό σκοπό. Αν κάποιος έχει κάτι άσχημο ή λυπητερό έρχεται σε εμένα να το πει. Τον ακούω και τον βοηθάω όσο μπορώ».

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις