ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Πως να Κάνετε Φενγκ Σούι στην Κρεβατοκάμαρά σας

Έκλεισα αίσιος 15 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με τη διακόσμηση, χρησιμοποιώντας στις μελέτες μου τις μεθόδους του Φενγκ Σούι. Κάποιοι γνωρίζουν τι είναι το Φενγκ Σούι, κάποιοι δεν το έχουν ακούσει ποτέ, κάποιοι το υποτιμούν, σε κάποιους δεν λέω καν ότι το χρησιμοποίησα στο χώρο τους! Τα αποτέλεσματα όμως είναι Πάντα Ίδια για όλους τους προαναφερόμενους.

Τέλεια Θετική Ενέργεια & Ευημερία στους χώρους που το εφάρμοσα!!

Σας δίνω 7 βασικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στο υπνοδωμάτιό σας, για ευημερία στις σχέσεις και την υγεία σας!

7 Βασικά Βήματα και να έχει η Κρεβατοκάμαρά σας Καλό Φενγκ Σούι

Ένα υπνοδωμάτιο με καλό Feng Shui είναι ένα υπνοδωμάτιο που προάγει την αρμονική ροή της ενέργειας, τρέφοντας επίσης και την αισθησιακή ενέργεια.

Ένα υπνοδωμάτιο με καλό Feng Shui είναι ένα υπνοδωμάτιο που σας προσκαλεί, σας δελεάζει, σας διεγείρει και σας καταπραΰνει την ίδια στιγμή.

Ένα υπνοδωμάτιο με καλό Feng Shui είναι ένα υπνοδωμάτιο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Είτε είστε εκεί για ένα γρήγορο υπνάκο, για ένα καλό ύπνο τη νύχτα ή να για να κάνετε παθιασμένο έρωτα!


feng_shui_bedroom_1

Για να δημιουργήσετε ένα καλό Feng Shui στο υπνοδωμάτιο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από απλές, πρακτικές του Feng Shui, όπως είναι οι παρακάτω βασικές συμβουλές:

1. Αφαιρέστε τη συσκευή της τηλεόρασης, του υπολογιστή ή οποιουδήποτε ηλεκτρονικού είδους από το υπνοδωμάτιο σας.

Η καλή ενέργεια του Feng Shui στο υπνοδωμάτιο σας, καταστρέφεται όταν αυτά τα ηλεκτρονικά στοιχεία υπάρχουν μέσα σε αυτό.

2. Ανοίγετε τα παράθυρα της κρεβατοκάμαρας συχνά ώστε το δωμάτιο να αερίζεται και να κρατάτε τον αέρα φρέσκο και γεμάτο οξυγόνο.

Να λαμβάνετε σοβαρά  υπόψη σας την ποιότητα του αέρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Δεν μπορείς να έχεις καλό Feng Shui στο υπνοδωμάτιο στην περίπτωση που ο αέρας που αναπνέεις είναι μπαγιάτικος και γεμάτος ρύπους. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα φυτά στην κρεβατοκάμαρα δεν είναι καλό Feng Shui, εκτός και αν η κρεβατοκάμαρά σας είναι αρκετά μεγάλη και τα φυτά βρίσκονται μακριά από το κρεβάτι.

3. Να έχετε πολλά επίπεδα φωτισμού στην κρεβατοκάμαρά σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα διακόπτη dimmer για να ρυθμίσετε την ενέργεια του φωτός αναλόγως.

O κατάλληλος φωτισμός είναι πολύ σημαντικός, καθώς το φως είναι η ισχυρότερη εκδήλωση μορφής της ενέργειας. Τα κεριά είναι ο καλύτερος φωτισμός για το υπνοδωμάτιο σύμφωνα με το Feng Shui, αλλά να είστε βέβαιοι όταν τα αγοράζετε ότι είναι κεριά χωρίς τοξίνες.

feng_shui_bedroom_11

4. Χρησιμοποιήστε απαλά χρώματα για να επιτευχθεί μια καλή ισορροπία Φενγκ Σούι στην κρεβατοκάμαρά σας.

Η σωστή Feng Shui διακόσμηση στη κρεβατοκάμαρα είναι μια ισορροπημένη διακόσμηση που προωθεί την καλύτερη ροή της ενέργειας, για την αποκατάσταση του ύπνου, καθώς και για τη σεξουαλική θεραπεία. Τα καλύτερα Feng Shui χρώματα για την κρεβατοκάμαρα θεωρούνται τα λεγόμενα «χρώματα του δέρματος», και γνωρίζουμε ότι τα χρώματα του ανθρώπινου δέρματος ποικίλλουν από το λευκό έως το πλούσιο σοκολατί. Επιλέξτε χρώματα μέσα από αυτό το εύρος που θα λειτουργήσουν καλύτερα για το ντεκόρ της κρεβατοκάμαρά σας.

5. Επιλέξτε τις εικόνες για την κρεβατοκάμαρά σας με σύνεση, καθώς οι εικόνες μεταφέρουν ισχυρή Φενγκ Σούι ενέργεια.

Η καλύτερη Feng Shui συμβουλή που μπορώ να σας δώσω για την τέχνη που μπορείτε να φιλοξενήσετε στο υπνοδωμάτιο σας, είναι να επιλέξετε εικόνες που θέλετε να δείτε να συμβαίνουν στη ζωή σας. Αν δεν σας αρέσει να είστε λυπημένοι και μόνοι, μην χρησιμοποιείτε θλιβερές και μοναχικές εικόνες στην κρεβατοκάμαρά σας.

feng_shui_bedroom_10

6. Ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες του Φενγκ Σούι  για τη θέση του κρεβατιού σας, οι οποίες είναι:

o Το κρεβάτι σας να έχει εύκολη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές.

o Πρέπει να υπάρχουν κομοδίνα και στις δυο πλευρές του κρεβατιού.

o Μην τοποθετείτε το κρεβάτι ακριβώς απέναντι από την πόρτα του υπνοδωματίου.

Μια “καλή εμφάνιση” και ένα ισορροπημένο κρεβάτι είναι πολύ σημαντικά για τη δημιουργία ενός τέλειου Feng Shui στο υπνοδωμάτιο και στη δημιουργία μιας αρμονικής ενέργειας.

7. Κρατήστε όλες τις πόρτες του υπνοδωματίου κλειστές τη νύχτα, είτε πρόκειται για τις πόρτες της ντουλάπας, τη πόρτα του μπάνιου ή τη πόρτα του υπνοδωματίου.

Αυτό θα επιτρέψει στην καλύτερη και πιο θρεπτική ροή της ενέργειας, η οποία θα ενισχύσει την υγεία σας, καθώς και την υγεία της σχέσης σας. Κρατώντας τη ντουλάπα του υπνοδωματίου σας καθαρή και οργανωμένη θα δημιουργηθεί μια περαιτέρω αίσθηση ειρήνης και ηρεμίας στην κρεβατοκάμαρά σας.

Η ιδέα ενός τέλειου Φενγκ Σούι στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει διαφορετικές εικόνες σε διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν όλοι ένα πράγμα από κοινού – Ευχαρίστηση και Όνειρα. Με ένα καλό Feng Shui στο υπνοδωμάτιο, κάθε στοιχείο θα αντανακλά τη σαφή πρόθεση για την αγάπη, τη θεραπεία και τη χαλάρωση.

Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία!

Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μου.

Πηγή: Elena Arsenogloy

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις