ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Έπεσε» η κρεμαστή γέφυρα στον Αγιόκαμπο! (ΦΩΤΟ)

Τεράστιες ζημιές υπέστη η νέα γέφυρα του Αγιοκάμπου από την κακοκαιρία των τελευταίων εικοσιτετραώρων (αποκλειστικές φωτό).

Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν στις 9.45 το πρωί της Κυριακής να «ανοίγει η γη» και να δημιουργείται ένα ρήγμα περίπου 7 μέτρων στο υψηλότερο σημείο της γέφυρας!

«Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο όχημα διότι θα θρηνούσαμε θύματα και λέω ευτυχώς γιατί η κυκλοφορία είναι πολύ συχνή αυτές τις ημέρες λόγω των εορτών» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στο onlarissa.gr.

Άμεσα η αστυνομία «έφραξε» και απέκλεισε το σημείο για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος.

Τα παράλια της Λάρισας είχαν «κοπεί» στη μέση ενώ ο μοναδικός τρόπος για κάποιον να μετακινηθεί προς Βελίκα ή προς τα Τέμπη ήταν μέσω της διαδρομής Αγιά – Άνω Σωτηρίτσα – Βελίκα.

Θυμίζουμε πως η γέφυρα μετρά μόλις τρεισήμισι χρόνια ζωής καθώς είχε εγκαινιαστεί  τον Ιούλιο του 2009 από την τότε νομαρχία Λάρισας και είχε κοστίσει 1,585 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Άμεσα ήταν και τα αντανακλαστικά της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ήδη από την πρώτη στιγμή, με εντολή του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκια της πολιτικής προστασίας και της τεχνικής υπηρεσίας ενώ σε κινητοποίηση βρίσκεται όλος ο εμπλεκόμενος μηχανισμός της αντιπεριφέρειας Λάρισας.

Η γέφυρα τελικά δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το πρωί της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απόστολος Ράιδος / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

(ενημερώνεται συνεχώς)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις