ΛΑΡΙΣΑ

«Δίχως τυμπανοκρουσίες και φωτογραφίες»

Απάντηση της δημοτικής αρχής του δήμου Κιλελέρ στις κατηγορίες

Με αφορμή την επιστολή των δημοτικών συμβούλων κ. κ. Γ. Ακριβούλη και Χρ. Χατζούλη για την κοινωνική πολιτική του Δήμου Κιλελέρ, από το γραφείο τύπου του Δήμου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Φαίνεται πως η αγωνιώδης αναζήτηση νέας πολιτικής στέγης, μετά την αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τρώει πολύ από τον χρόνο του κ. Ακριβούλη και ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο κ. Χατζούλης δεν κατόρθωσαν να βρουν, εσχάτως, τον δρόμο για το Δημαρχείο της Νίκαιας.

Αν το έκαναν, θα διαπίστωναν ιδίοις όμασι ότι με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κιλελέρ, συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο όλο το προηγούμενο διάστημα μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα, ρούχα και είδης πρώτης ανάγκης τα οποία διανέμονται αυτές τις ημέρες σε δεκάδες άπορες οικογένειες, σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, δίχως τυμπανοκρουσίες και χωρίς φωτογραφίες, όπως απαιτούν οι δύο σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, που ζουν για το θεαθήναι και μας έχουν συνηθίσει στην ανέξοδη κριτική.

Τα διάφορα είδη που συγκεντρώθηκαν και οι υπηρεσίες που εξασφαλίστηκαν, αποτελούν ευγενικές προσφορές επιχειρήσεων, επαγγελματιών και απλών κατοίκων του Δήμου Κιλελέρ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις, όλοι αυτοί οι δημότες, λειτουργώντας με σεμνότητα, έκαναν πράξη την αλληλεγγύη τους προς τους ενδεείς συμπολίτες μας αποδεικνύοντας ότι στον Δήμο Κιλελέρ υπάρχει και ανθρωπιά και φιλότιμο και πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν την ανάγκη μας και πρέπει να στηριχθούν, ώστε να μείνουν όρθιοι αυτή τη δύσκολη ώρα και να μη χάσουν την αξιοπρέπειά τους.

Αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την αλληλεγγύη και τη στήριξη των συμπολιτών μας, θα τα γνώριζαν όλα αυτά οι κύριοι Ακριβούλης και Χατζούλης και αντί να εκτίθενται με γραφικές ανακοινώσεις κατά της Δημοτικής Αρχής, θα μπορούσαν να βάλουν και εκείνοι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια του Δήμου και των δημοτών για την ηθική και υλική υποστήριξη των συνανθρώπων μας, που έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.

Δυστυχώς, αποδεικνύουν ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν τους άγγιξε ούτε φέτος και προτίμησαν για μία ακόμη χρονιά να παριστάνουν τους… καλικάντζαρους».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις