ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για “περιττώματα τρωκτικών” στο «Σ/Μ Λάρισα» στον Τύρναβο!

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος Σούπερ Μάρκετ Λάρισα ΑΒΕΕ, στον Τύρναβο (οδός Κιλελέρ 14) προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος επίσημου ελέγχου ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκαν σοβαρές παραβάσεις της υγειονομικής νομοθεσίας και των κανονισμών της ΕΕ (εκτεταμένη ύπαρξη περιττωμάτων τρωκτικών σε διάφορα σημεία της επιχείρησης και εντοπισμός νεκρού ποντικού σε χώρο πώλησης). Η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης έγινε προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιάννης Μίχας, ανέφερε: «Βρισκόμαστε προ της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και έχω ήδη δώσει εντολή στις υπηρεσίες μας για εντατικοποίηση των ελέγχων. Πρόθεσή μας είναι να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η δημοσιονομική κρίση να αποτελέσει αφορμή να έχουμε και διατροφική κρίση».

πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις