ΛΑΡΙΣΑ

«Ανατροπή στην ΕΛΜΕ Λάρισας τώρα»

Αντιπροσωπεία της παράταξης  αποτελούμενη από τους καθηγητές Καρυώτη Θ, Παπαϊωάννου Α., Ρεμπάπη Π. και Συρόγλου Μ. επισκέφτηκαν την 2η ΕΠΑΣ Λάρισας  και ανέπτυξαν τις θέσεις της παράταξης  για τα  οξυμένα προβλήματα της εκπαίδευσης, τα ειδικότερα προβλήματα  που αντιμετωπίζει η  Τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση ,τις επερχόμενες συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων, οι οποίες  θα πλήξουν  ιδιαίτερα  την Επαγγελματική εκπαίδευση καθώς επίσης   και για τις επερχόμενες εκλογές στην τοπική ΕΛΜΕ.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος. Κάλεσαν τους συναδέλφους να ψηφίσουν μαζικά στις εκλογές και να υποστηρίξουν τα ψηφοδέλτια των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών  Κινήσεων  για την πλήρη  ανατροπή των συσχετισμών στην τοπική ΕΛΜΕ ,τονίζοντας ότι είναι στο χέρι τους να τα ανατρέψουν όλα.

Επίσης τους επισήμαναν ότι τα προβλήματα στην εκπαίδευση και στην κοινωνία  θα οξυνθούν  περισσότερο τη νέα χρονιά και να είναι έτοιμοι για αγώνες. Τονίζοντας ότι «όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε» και δεν μπορεί  να εμπιστευόμαστε  τις παρατάξεις  ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ ,τους υποστηρικτές  δηλαδή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στο  χώρο της εκπαίδευσης.

Τους κάλεσαν ακόμη στην Ανοιχτή Εκδήλωση –Συζήτηση  που διοργανώνουν την Παρασκευή 14-12-12 στο Μετροπόλ  στον 6ο όροφο με θέμα «Εκπαίδευση και κοινωνία στην εποχή των μνημονίων» με ομιλητές την Νάντια Βαλαβάνη /βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Χαραμή  εκπαιδευτικό τ. Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της ΟΛΜΕ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις