Βγαίνουν τα τρακτέρ στις 13 Δεκεμβρίου στα Φάρσαλα

Δημοσιεύθηκε στις: 4 Δεκεμβρίου 2012, 22:04

Σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στα Φάρσαλα.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν τα τελευταία βάρβαρα αντιαγροτικά μέτρα που ψηφίστηκαν στα πλαίσια του Μνημόνιου 3.

Το κράτημα λογιστικών βιβλίων και η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 5000 ευρώ θα οδηγήσει σε άγρια φορολόγηση τους αγρότες από το πρώτο ευρώ ενώ θα υλοποιηθεί και η φορολόγηση των χωραφιών σε όλους τους αγρότες.

Τα κάθε είδους χαράτσια που πληρώνουμε, οι μεγάλες αυξήσεις σε ΔΕΗ και ασφάλιστρα του ΟΓΑ με ταυτόχρονη μείωση των συντάξεων και του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, η συνεχής αύξηση του κόστους παραγωγής σε συνάρτηση με τις χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση αγρότες και κτηνοτρόφους.

Η νέα ΚΑΠ 2014-2020 θα φέρει τεράστια μείωση στις επιδοτήσεις και θα επιβάλλει νέους φραγμούς στην παραγωγή οδηγώντας χιλιάδες αγρότες στο ξεκλήρισμα.

Μπροστά σε αυτή την επίθεση η μόνη απάντηση είναι ο ενωμένος, μαζικός και μαχητικός αγώνας μας. Διεκδικούμε άμεσες λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα μας και ταυτόχρονα να ανακόψουμε την βάρβαρη επίθεση ενάντια στην ζωή και την επιβίωση μας.

Αποφασίστηκε μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο με τα αγροτικά μηχανήματα την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στα Φάρσαλα.

Κλιμάκια της ΕΟΑΣΝΛ και των Αγροτικών Συλλόγων της Επαρχίας θα περιοδεύσουν στα χωριά για να ενημερώσουν τους αγρότες για την κινητοποίηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ