Πάμε ταμείο

Δεκέμβριος μήνας για ευρώπουλα

Μετά την χειμερινή άδεια όπου για να πω την αμαρτία μου την είχα απόλυτη ανάγκη για να ξεκουραστώ και να φορτίσω τις μπαταρίες να΄μαστε και πάλι εδώ προκειμένου να δώσω τις προτάσεις για το στοίχημα.

Να εξηγήσω στους φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας που η απουσία μου δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλο λόγο παρά με την ψυχοσύνθεσή μου. Αυτά για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και κουτσομπολιά που κάποια καλόπαιδα έγραψαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάμε λοιπόν στα φρέσκα κουλούρια και σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του έτους και για μένα ο καλύτερος μιας και έχω την ονομαστική μου εορτή και όσο να΄ναι κάποια δωράκια θα πάρω. Ο Δεκέμβριος παραδοσιακά την τελευταία δεκαετία αποτελεί για μένα τον καλύτερο στοιχηματικά μήνα και αυτό θα προσπαθήσω να συμβεί και φέτος.

Τελευταία πράξη για την φάση των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ σε 4 από τους 8 και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι θα γίνει σε ματς που κρίνεται η πρωτιά.

Στον πρώτο όμιλο Παρί και Πόρτο αναμετρώνται με έπαθλο την πρώτη θέση. Οι παριζιάνοι προέρχονται από ζόρικη εβδομάδα με αποκλεισμό στο κύπελλο και ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ οι δράκοι γνώρισαν ήττα-αποκλεισμό από την Μπράγκα στο κύπελλο. Θα πάω με το άσσο μιας και η ομάδα του Αντσελότι έχει παίκτες ονόματα που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Στο άλλο παιχνίδι με τις δύο Ντιναμό που δεν κρίνεται τίποτα θα παίξω ανατροπή 2ημίχρονο 1τελικό και 1ημίχρονο 2τελικό γιατί έτσι τα είδα στο χθεσινό όνειρο.

Στον δεύτερο όμιλο ο άσσος του Ολυμπιακού κατρακυλάει στον γκρεμό και όλοι τρέχουν να το παίξουν επειδή η Άρσεναλ ήρθε με τα δεύτερα. Να πω την αμαρτία μου ήθελα να το παίξω άσσο από ημίχρονο αλλά αυτή η κατρακύλα με κάνει διστακτικό και θα το περιμένω στο live.

Το ίδιο θα πράξω και στην αναμέτρηση Μονπελιέ-Σάλκε μιας και το αποτέλεσμα του Φαλήρου ίσως επηρεάσει και το ματς στην Γαλλία.

Στον τρίτο όμιλο θα πάω με το διπλό της Ζενίτ επί της Μίλαν στην Ιταλία. Η ομάδα του Αλέγκρι προκρίθηκε θα ξεκουράσει παίκτες ενώ στο παρελθόν κάνει «δωράκια» σε αδιάφορα παιχνίδια. Αφήστε που στον πάγκο της Ζενίτ βρίσκεται ο Ιταλός Λουτσιάνο Σπαλέτι και μπορεί να γίνει κάνα μαγείρεμα αλά Μποτρίνι!

Στην αναμέτρηση της Ισπανίας Μάλαγα-Άντερλεχτ θα προτιμήσω το over.

Και στον τέταρτο όμιλο θα πάω με τον άσσο της Ντόρτμουντ μιας και η Σίτι είναι αφερέγγυα, ενώ σε πέντε ημέρες θα αντιμετωπίσει την μισητή συμπολίτισσα για την πρέμιερ λιγκ.

Αναλυτικά οι προτάσεις για σήμερα

Παρί Σ.Ζ-Πόρτο                                  1

Ντιναμό Ζ-Ντιναμό Κ                                    1/2 και 2/1

Μίλαν-Ζενίτ                                        2

Μάλαγα-Άντερλεχτ                             OVER

Ντόρτμουντ-Μαντς/ερ Σίτι                  1

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις