ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Επικεφαλής του γραφείου Θεσσαλίας της ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Φασούλας

Εξελέγη ομόφωνα ενώ ορίστηκε και συντονιστική επιτροπή

Κατά την τελευταία  συνεδρίαση του Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλίας της Δημοκρατικής Αριστεράς, εκλέχτηκε ομόφωνα ο Γιάννης Φασούλας,  από την οργάνωση της Λάρισας, ως επικεφαλής του οργάνου, ενώ ορίστηκε και συντονιστική επιτροπή από τους γραμματείς των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος στη Θεσσαλία.

Το αντικείμενο δουλειάς του Γραφείου, είναι ο συντονισμός της παρέμβασης των οργανώσεων στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Νομοί της  Θεσσαλίας και η συνεργασία τους κατά την επεξεργασία και υλοποίηση των θέσεων του κόμματος.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «το πρώτο εμφανές αποτέλεσμα της συντονισμένης  δράσης της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Περιφέρεια μας, ήρθε με την πρόσφατη πρωτοβουλία που πήραν οι βουλευτές του κόμματος, από τη Θεσσαλία  Π. Μουτσινάς,,  Γ. Κυρίτσης , Θ. Ψύρρας,  και από την Εύβοια Δ. Αναγνωστάκης, που ζήτησαν και πέτυχαν τη σύγκληση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής.

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής,  παρουσία των τοπικών παραγόντων της αυτοδιοίκησης, τέθηκαν τα θέματα της  κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε-65, της αναβάθμισης του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, της ηλεκτροκίνησης της γραμμής του Ο.Σ.Ε. Βόλου – Λάρισας και της αξιοποίησης της σημαντικής ακίνητης περιουσίας του Ο.Σ.Ε. στην Κεντρική Ελλάδα (Πρόγραμμα Jessica) κ.λ.π..

Με την οργάνωση σε περιφερειακό επίπεδο αυξήσαμε την αποτελεσματικότητα μας.

Με την ενεργή συμμετοχή των μελών και των φίλων μας, όμως, προσδοκούμε σε μια καλύτερη συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις