ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Νέοι είναι ωραίοι!

Οι «μικροί» της ΑΕΛ συνεχίζουν αήττητοι στο δικό τους πρωτάθλημα

Αήττητοι συνεχίζουν στο οικείο πρωτάθλημα της Football League οι Νέοι της ΑΕΛ, οι οποίοι επικράτησαν το Σάββατο του Πιερικού με σκορ 2-0 στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και μετρούν πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό για τους «βυσσινί» του Κώστα Τσότσου ο Σενκάι με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από πάσα του Τσιρογιάννη.

Ο σκόρερ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες μόλις στο 51ο λεπτό, όταν χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης και δικαίως αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ενδιάμεσα, στο 22’, ο Γαρυφαλλόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι.

Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα οι Νέοι της ΑΕΛ όχι μόνο κράτησαν το αποτέλεσμα, αλλά παίζοντας έξυπνα στην αντεπίθεση «καθάρισαν» το ματς με ένα δεύτερο γκολ στο 62ο λεπτό.

Ωραία ατομική ενέργεια του Κρητικού ανάμεσα από δύο αντιπάλους και πάσα στον σωστό χρόνο στον επερχόμενο Καμπέρη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ του Α. Παναγιωτίδη (στο 89’ και το 90’) ο Μάλτζαρης κράτησε το μηδέν στην εστία των «βυσσινί».

ΑΕΛ: Μάλτζαρης, Κορομηλάς, Γκαλίτσιος, Περδίκης, Καλφούντζος, Τσιλούλης, Σενκάι, Κρητικός (76’ Κορλός), Τσιρογιάννης (67’ Νταγκαλής), Γαρυφαλλόπουλος (60’ Καραθανάσης), Καμπέρης.

(sportlarissa.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις