ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μας λείπει το γκολ” παραδέχθηκε ο Ζιώγας

Για αναποτελεσματικότητα μίλησε και πάλι ο Μιχάλης Ζιώγας μετά το τέλος της αναμέτρησης:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ «Για μία ακόμη φορά στα τελευταία παιχνίδια ενώ δημιουργούμε ευκαιρίες δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Μας μένει η πίκρα ότι είμαστε καλύτεροι αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το γκολ

Θα με προβλημάτιζε αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Μπορούμε να δουλέψουμε όμως για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

-Γιατί έμειναν εκτός οι Πότσι, Ζουρούδης και Χατζής;

«Ο Πότσι είναι ένα παιδί που έκανε εγχείρηση και πριν από 20 ημέρες ενσωματώθηκε στην ομάδα και δεν έχει παίξει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Ζουρούδης έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Προτίμησα να βάλω τον Παπαϊωάννου που έδειξε χαρακτήρα και προτίμησα να δώσω ευκαιρία σε αυτόν. Ο Ζουρούδης έχει παίξει σε τόσα παιχνίδια και δεν έχει σκοράρει. Είδατε ότι ο Μπλέντι δεν είναι αυτός που γνωρίζουμε και θέλει τον χρόνο του».

-Είστε ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας;

«Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όχι όμως από το αποτέλεσμα. Μπορούμε καλύτερα, ήταν άσχημο ότι δεχτήκαμε γκολ νωρίς και όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Δεν πρέπει να κρίνουμε μεμονωμένα κάποιον παίκτη, αλλά πρέπει μέσα από τη συνολική προσπάθεια να βελτιωθούμε».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΓΓΟΣ

«Συγχαρητήρια και στους παίκτες των δύο ομάδων,. Δεν ήμασταν τόσο κακοί και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Δεν πιάσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και θεωρώ ότι μας αδικούν τα τελευταία αποτελέσματα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε και εντός του αγωνιστικού χώρου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ

«Είμαι χαρούμενος για δύο λόγους, για τους τρεις βαθμοί που μας φέρνουν στην πρώτη θέση και δεύτερον γιατί κάναμε περήφανη μία πόλη. Ο Ηρακλής έκανε μία επαγγελματική και έξυπνη νίκη. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ έχει ποιοτικούς παίκτες και προσπαθήσαμε να κινηθούμε στην κόντρα και διαφωνώ με τον κ. Ζιώγα, γιατί μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες και στην επανάληψη μόνο με σέντρες προσπαθούσαν να μας νικήσουν. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη. Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχει ρεβάνς για μένα. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη με τον Βόλο και πήρε τη νίκη σε εκείνο το παιχνίδι και τώρα προσπαθώ να δουλέψω και να δικαιωθώ με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει παίκτες που διψάνε για διάκριση και τώρα προσπαθούμε να φτιάξουμε εμείς την ιστορία μας».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΕΠΕΤΣΑΣ

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε σήμερα. Η ομάδα μας προσπαθεί να αφήσει το στίγμα της στην κατηγορία και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο. Είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε στο στόχο μας, γιατί ακόμη είναι πολύ νωρίς».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις