ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα εκπαιδευτικών για καινοτόμα προγράμματα

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Μουσικό σχολείο Λάρισας

Ημερίδα για ενημέρωση καθηγητών που υλοποιούν ή πρόκειται να υλοποιήσουν σχολικά προγράμματα συνδιοργανώνουν το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου – Ελασσόνας την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου (5μμ) στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Θέμα της ημερίδας: «Υλοποιώντας ένα πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων. Κατάθεση εμπειριών και εφαρμογή πρακτικών σχετικά με την υποστήριξη σχολικών προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας και αισθητικής αγωγής».

Για τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης θα μιλήσει ο κ. Σπύρος Αναγνωστάκης, υπ. ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας, για τα προγράμματα αγωγής υγείας θα μιλήσει η κ. Πασχαλίνα Κόζυβα, σχολικός σύμβουλος, πρ. υπευθ. Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και για τα πολιτιστικά προγράμματα θα μιλήσει η κ. Σταματία Γεωργίου, πρ. υπευθ. Πολιτιστικών Προγραμμάτων.

Ο κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, διευθυντής Μουσικού Σχολείου, πρ. υπευθ. Πολιτιστικών Προγραμμάτων, θα μιλήσει για τη συγκρότηση ομάδας, ο κ. Γιώργος Τράντας για την «εξωστρέφεια» των προγραμμάτων και η Ηρώ Οικονομάκη, υπευθ. Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων θα μιλήσει για τη βιωματική μάθηση και τη βιωματική διδασκαλία.

Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσουν τρία βιωματικά εργαστήρια για την υλοποίηση αντίστοιχων προγραμμάτων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις