ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Δυστυχώς … επτωχεύσαμεν» στο δήμο Τρικκαίων

Κατατέθηκε ο απολογισμός και ο προϋπολογισμός στο δημοτικό συμβούλιο

«Διαχειριστήκαμε τη φτώχεια μας» παραδέχθηκε κατά τη κατάθεση του απολογισμού και προϋπολογισμού στο Δ.Σ., ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας…

«Δυστυχώς έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σε λίγο ο Δήμος θα αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μισθοδοσίας του προσωπικού» είπε (σ.σ. ήδη παρουσιάστηκαν προβλήματα για δυο μήνες και μέσα στο 2012) για να συμπληρώσει πως «το γεγονός ότι πρέπει να προκαταβάλουμε τα χρήματα ακόμη και στα Ταμεία μας φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση».

Για να γίνει αντιληπτό σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Τρικκαίων ο Γιώργος Στουρνάρας έφερε παραδείγματα με… αριθμούς.

«Το 2010» είπε «οι τότε Καποδιστριακοί Δήμοι που συγκροτούν σήμερα το Καλλικρατικό Δήμο Τρικκαίων, είχαν λάβει ΣΑΤΑ, 3.100.000 €. Το 2011 λάβαμε… μηδέ (0) €!… Τα παρακρατηθέντα είχαν κατατεθεί Γενάρη μήνα. Φέτος δεν πήραμε τίποτα»…

Ο ίδιος προέβλεψε πως οι Δήμοι θα βάλουν… λουκέτο, ενώ σημείωσε πως είναι μάλλον αδύνατον να είναι συνεπείς οι Δήμοι στους μηνιαίους ελέγχους στους οποίους θα υπόκεινται πια!

(trikalavoice.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις