ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρεσιτάλ πιάνου με την Ελένη Παππά στο Δημοτικό Ωδείο

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου με την Ελένη Παππά, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 11:30 πμ στην αίθουσα «Ήβη Βοζαλή – Βαρνά».

Η Ελένη Παππά αποφοίτησε με δίπλωμα πιάνου από την τάξη του Απόστολου Αλεξίου στο  Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Με την υποστήριξη υποτροφιών από το ΙΚΥ, το ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη» και καναδικών υποτροφιών, συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με τη Μαρία Κωλέττη και στο University of Alberta με τους Jacques Després, Janet Scott Hoyt και Patricia Tao, αποκτώντας MMus με δύο κατευθύνσεις (πιάνο, παιδαγωγική του πιάνου) και DMus στο πιάνο. Εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή στο University of Alberta, δίδαξε ιδιωτικά στον Καναδά και στην Ελλάδα καθώς επίσης στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων και το Δημοτικό Ωδείο Λευκίμμης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παρτίτα σε Λα ελάσσονα BWV 827 του Μπαχ, τη σονάτα σε Ρε μείζονα Hob VI: 19 του Χάυδν, τις Σπουδές για πιάνο του Νίκου Σκαλκώτα, τις σπουδές για πιάνο αρ. 1, 13, 14 του Ούγγρου συνθέτη Γκιόρκι Λίγκετι και την Ισπανική Ραψωδία του Λιστ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις