Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου οι συμμετοχές για την «άγνωστη Θεσσαλία»

Δημοσιεύθηκε στις: 27 Νοεμβρίου 2012, 16:46

Με μεγάλη συμμετοχή ατόμων από όλη τη Θεσσαλία συνεχίζεται ο Διαγωνισμός φωτογραφίας « Η άγνωστη θεσσαλία». Φωτογραφίες καταφθάνουν συνεχώς και πραγματικά δημιουργείται ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό παζλ μέσα από το οποίο προβάλλει όλη η Θεσσαλία.

Λίγες ακόμα ημέρες απόμειναν μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας για την αποστολή φωτογραφιών, που είναι η 30η Νοεμβρίου 2012. Στο [email protected]

Μπορούν να γίνονται δεκτές οι ηλεκτρονικές φωτογραφίες , και στο www.artfools.gr μπορούν όσοι θέλουν να ενημερωθούν για τους όρους συμμετοχής και να  συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής.

Η επιλογή των φωτογραφιών που θα αναρτηθούν στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας στις 14 Φεβρουαρίου 2013, θα γίνει από κριτική επιτροπή ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων η οποία θα ανακοινωθεί μόλις λήξει η προθεσμία για συμμετοχές.Οι διοργανωτές, απηύθυναν ήδη πρόσκληση να συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή σε όλες τις φωτογραφικές λέσχες της Θεσσαλίας, καθώς και στους συλλόγους επαγγελματιών φωτογράφων της Θεσσαλίας.

Συνδιοργανωτές του Διαγωνισμού « Η άγνωστη Θεσσαλία», είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, το Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η πολιτιστική ομάδα φωτογραφίας της artfools.

Να σημειωθεί ότι στον θεματικό άξονα « ΄Αγνωστη Θεσσαλία» περιλαμβάνεται  και ο διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους καθώς και το 3/λεπτο διαφημιστικό σποτ, πάντα με τον ίδιο τίτλο. Η προθεσμία για τις ταινίες και  το διαφημιστικό σποτ, λήγει στις  20 Δεκεμβρίου 2012 και δε θα δοθεί άλλη παράταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ