ΕΛΛΑΔΑ

Στις 4,5 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse RC για τις «6μέρες» στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 19%, ποσοστό μειωμένο κατά μία μονάδα σε σχέση με τη μέτρηση της 30ής Οκτωβρίου.

Σε πτώση βρίσκονται και τα άλλα δύο κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ καταγράφει ποσοστό 6%, μειωμένο κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, ενώ η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται πλέον στο 3,5% από το 4% πριν από περίπου ένα μήνα.

Την πρώτη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,5%, ενώ η διαφορά που τον χωρίζει από την ΝΔ αυξήθηκε στις 4,5 μονάδες. Τρίτο κόμμα με 12% είναι η Χρυσή Αυγή, ενώ στην τέταρτη θέση παραμένουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες (6,5%). Τα ίδια ποσοστά με την προηγούμενη μέτρηση καταγράφει και το ΚΚΕ (5%). Ενδεικτικό είναι ότι τα τρία κόμματα που σχηματίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό, στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνουν συνολικά ποσοστό 28,5%.

Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρεία Pulse RC τηλεφωνικά με χρήση ερωτηματολογίου σε δείγμα 1212 ενηλίκων στο χρονικό διάστημα από 22 έως 23 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: 6μέρες

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις