ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη για την ΑΕΛ

Με γκολ που ήρθε δώδεκα λεπτά πριν το τέλος, η ΑΕΛ γνώρισε την πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη και έχασε πολύτιμο έδαφος για την υπόθεση της ανόδου.

Το γκολ ήρθε στο 78′ με δυνατό σουτ του Χαντί στη γωνία του Σέρεμετ που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Σημαντικότερη ευκαιρία για την ΑΕΛ, αυτή του 59ου λεπτού, όταν ο Σκόνδρας έκανε την κεφαλιά με τον Ρομάνο να αποκρούει  πάνω στη γραμμή.

Η ΑΕΛ προβλημάτισε με την απόδοσή της. Δεν βρήκε τους χώρους για να κινηθεί, δεν μπόρεσε να περάσει κάποιες κάθετες πάσες για να εκμεταλλευτεί τους επιθετικούς της, δεν κατάφερε να ελέγξει την αναμέτρηση.

Έτσι λοιπόν, έστω και αν δέχτηκε ένα γκολ με μακρινό σουτ και χωρίς ο αντίπαλος να πατήσει στην περιοχή της, γνώρισε την πρώτη της ήττα και πλέον καλείται να βρει τρόπους για να αντιδράσει.

ΛΑΡΙΣΑ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης (81′ Ζουρούδης), Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (59′ Φρανκού), Χασομέρης, Τσιμπάμπα, Δεινόπαππας (74′ Πόνσε).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Ζαχόρα, Χαντί, Μπουχαλάκης (71′ Κοζορώνης), Λαμπίν (70′ Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα (83′ Δασκαλάκης).

newsroom onlarissa.gr με πληροφορίες από sportlarissa.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις