ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»

Οι περιπέτειες του Φιλέα Φογκ σε Ελασσόνα και Φάρσαλα

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου για τη χειμερινή σεζόν παρουσιάζει το παγκόσμιο λογοτεχνικό αριστούργημα του Ιουλίου Βερν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» σε θεατρική απόδοση Γιάννη Δεληγιάννη και σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.

Η παράσταση θα ανεβεί αύριο Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα θεάτρου «Β. Φαρμάκης» στην Ελασσόνα και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Οι μικροί φίλοι θα «ταξιδέψουν» με Ατμόπλοιο, Ατμοτρένο, Αερόστατο, που φτιάχνουν οι ηθοποιοί, θα δουν πολλά σκηνικά, θα εντυπωσιαστούν με τα 30 κοστούμια και τις υπέροχες κατασκευές που δίνουν μοναδική ατμόσφαιρα στη παράσταση.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Είμαστε στο 1872 σε μία εποχή που το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί. Ο Φιλέας Φόγκ, ένας ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης, στοιχηματίζει είκοσι χιλιάδες λίρες ότι μπορεί να κάνει το Γύρο του Κόσμου σε 80 μέρες!

Έτσι λοιπόν ξεκινάει μαζί με τον υπηρέτη του τον Πασπαρτού ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο όμως θα αντιμετωπίσει και απίστευτους κινδύνους…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις