Παρασκήνιο

Φίρμα έγινε ο … Θεμιστοκλής από τους Σοφάδες!

Από κανάλι σε κανάλι «τα ρίχνει» στο σύστημα ο 27χρονος σπουδαστής λογιστικής

Άλλη μία τηλεοπτική εμφάνιση κάνει το πρωί της Κυριακής ο … γνωστός ανά το πανελλήνιο πλέον Βασίλης Θεμιστοκλής!

Ο 27χρονος σπουδαστής λογιστικής στο ΤΕΙ Χαλκίδα που έλκει την καταγωγή του από τους Σοφάδες Καρδίτσας, πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο όταν έκλεψε την παράσταση σε πρόσφατη διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο enikos.gr.

Χρησιμοποιώντας ζωντανή γλώσσα και … απλά μαθηματικά, ζήτησε από τους πολιτικούς που φιλοξενούσε στην εκπομπή ο κ. Χατζηνικολάου να του πουν πώς είναι δυνατό να ζήσει και να δημιουργήσει στην εποχή μας ένας νέος με … τα ελάχιστα έσοδα που του επιφυλάσσουν οι πολιτικές των μνημονίων.

Το σχετικό βίντεο γνώρισε μεγαλεία μέσω των πολλαπλών του προβολών στα κοινωνικά δίκτυα με αποτέλεσμα … μόνο μαθήματα στο ΤΕΙ να μην κάνει από τότε ο Βασίλης Θεμιστοκλής!

Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε δύο φορές στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντένα (στέλνοντας μάλιστα την καλημέρα του στην οικογένειά του που τον παρακολουθούσε στην Καρδίτσα), ενώ το πρωί της Κυριακής … ανέκρινε τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του Σκάι!

Κι αυτές είναι μόνο οι εμφανίσεις που έτυχε να παρατηρήσει ο υπογράφων …

Ο Παρατηρητής 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις