ΛΑΡΙΣΑ

Διευρυμένη συνεδρίαση της πανελλαδικής επιτροπής της ΠΑΣΥ στη Λάρισα

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Πραγματοποιείται διευρυμένη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής της ΠΑΣΥ που θα συζητήσει τις εξελίξεις στην αγροτιά στο φόντο των νέων βάρβαρων αντιαγροτικών και αντιλαϊκών μέτρων που ψηφίστηκαν με το Μνημόνιο 3.

Μέτρα που χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο την φτώχεια αγροτών και κτηνοτρόφων με την άγρια φορολόγηση τους, την μείωση επιστροφής του ΦΠΑ, την μείωση επιστροφής του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, τις μειώσεις στις συντάξεις, τα υπέρογκα τιμολόγια της ΔΕΗ, τα χαράτσια σε σπίτια και σε χωράφια.

Η επίθεση θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα και με νέα μέτρα, με τις εξευτελιστικές τιμές που λαμβάνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, την αύξηση του κόστους παραγωγής, την κοροϊδία των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ όπως και με την πρόσφατη απόφαση που αποκλείει την αποζημίωση των παραγωγών βαμβακιού έστω και μέσω ΠΣΕΑ για τις ζημιές του 2010 από το πράσινο σκουλήκι.

Σε αυτή την λαίλαπα αντιαγροτικών μέτρων χρειάζεται το αγροτικό κίνημα να απαντήσει με την οργάνωση του, την μαζικοποίηση και το δυνάμωμα των Α.Σ και αγωνιστικών Ομοσπονδιών, μαζικές κινητοποιήσεις και κοινή δράση με τους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, την νεολαία.

Καλούνται τα μέλη των Δ.Σ των Ομοσπονδιών και Α.Σ, αγρότες και κτηνοτρόφοι να συμμετέχουν και να συμβάλουν με την γνώμη τους στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΠΑΣΥ την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις