ΛΑΡΙΣΑ

Την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης τιμά η Αντιπεριφέρεια

Εορταστικές εκδηλώσεις την Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης θα τιμήσει με εορταστικές εκδηλώσεις την Κυριακή  25 Νοεμβρίου η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

ΩΡΑ 10:30 π. μ.: Έναρξη επίσημης Δοξολογίας στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου  Αχιλλείου.

Μετά το τέλος της δοξολογίας και μέσα στον Ιερό Ναό θα ακολουθήσει ομιλία από την κ.  Ευθυμία Αργυρακούλη,   Εκπαιδευτικό – Διευθύντρια του 6ου ΓΕΛ Λάρισας.

ΩΡΑ 11 π. μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από                      Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους των αντιστασιακών οργανώσεων και τις πολιτικές νεολαίες καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Τελετάρχης oρίζεται ο Νικόλαος Γκουγκουλιάς, υπάλληλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει επίσης Γενικό σημαιοστολισμό Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τις 8 π. μ. μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Νοεμβρίου  καθώς και φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου μέχρι και τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις