Πάμε ταμείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Οι παγίδες στο χθεσινό τσάμπιονς λιγκ και τα προφανή φαβορί έστειλαν αρκετό κόσμο στον κουβά και έδειξε πως στο στοίχημα προσέχεις για να έχεις. Από την άλλη σας απέδειξε πως οι μικρές αγγλιδούλες μπορούν να σε στείλουν άνετα και πολύ καλά στο ταμείο και να τις «ερωτευτούμε» τρελά.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια όπου θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ μιας και όταν οι ομάδες έχουν «κλειδώσει» την πρόκριση παίζουν πιο ελεύθερα και το όβερ έρχεται εύκολα.

Στον πρώτο όμιλο η Πόρτο έχει ήδη προκριθεί, ενώ στην αναμέτρηση του Κιέβου ανάμεσα στην Ντιναμό και την Παρί θα πάμε με το όβερ.

Στον δεύτερο όμιλο ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα στη Γερμανία προκειμένου να κάνει το διπλό που θα τον εκτοξεύσει σε όλα τα επίπεδα με πρώτο και καλύτερο το οικονομικό(30 εκατομμύρια ευρώ το κέρδος!!!). Η Σάλκε βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αυτό το μαρτυρούν τα όσα συνέβησαν μετά την ήττα από την Λεβερλούζεν. Επειδή και οι δύο θέλουν το ματς θα πάω στη σίγουρη λύση του όβερ.

Στον αγώνα του Λονδίνου θα πάω με το goal-goal μιας και οι Γάλλοι της Μονπελιέ έχουν σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στον τρίτο όμιλο θα επιλέξω σημεία. Η Ζενίτ υποδέχεται την Μάλαγα που έχει ήδη προκριθεί και θέλει μόνο νίκη. Θα πάω με το κίνητρο των Ρώσων ξέροντας όμως ότι οι Ισπανοί έχουν κάνει ζημιές στον όμιλο.

Ενθουσιασμός εναντίον εμπειρίας. Αυτός ο τίτλος ταιριάζει γάντι στον αγώνα του Βελγίου ανάμεσα στην Άντερλεχτ και τη Μίλαν. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες όταν θα μπουν στο γήπεδο θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του Ζενίτ-Μάλαγα. Αν έχει κερδίσει η Ζενίτ τότε το ματς στις Βρυξέλλες θα γίνει ροντέο.

Θα πάω με την βαριά φανέλλα μιας και η ομάδα του Ελ Σαραουϊ έδειξε χαρακτήρα στο ντέρμπι με τη Νάπολι όπου πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Στον τέταρτο και πιο αμφίρροπο όμιλο όπου κάθε αγωνιστική έχουμε έκπληξη θα πάμε τα γκολ και όχι με σημείο.

Στην Ολλανδία η Ντόρτμουντ θέλει έναν βαθμό απέναντι στον Άγιαξ για να προκριθεί και λογικά θα τον κατακτήσει. Προτείνω όβερ και Μάρκο Ρόις σκόρερ anytime που πληρώνει πολύ καλά.

Στο άλλο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ θα πάμε στα πολλά γκολ 4+, έχοντας ως παράδειγμα τι έγινε στην πρώτη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι προτάσεις για σήμερα

Ντιναμό Κιέβου-Παρί                         OVER

Σάλκε-Ολυμπιακός                             OVER

Άρσεναλ-Μονπελιέ                            GoalGoal

Ζενίτ-Μάλαγα                                     1

Άντερλεχτ-Μίλαν                                2

Άγιαξ-Ντόρτμουντ                              OVER/Ρόις anytime

Μανστ/ερ Σ.-Ρεάλ                               goal 4+

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις