ΛΑΡΙΣΑ

“Κοροϊδία η δήλωση Χαρακόπουλου για τα λογιστικά βιβλία των αγροτών” λέει η ΠΑΣΥ

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση με αφορμή τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την ανάληψη απο το κράτος του κόστους τήρησης λογιστικών βιβλίων για τους αγρότες.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση η ΠΑΣΥ αναφέρει για τον Λαρισαίο πολιτικό: “η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα βάλει βαθιά το χέρι στις τσέπες των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων με την άγρια φορολογία και το κράτημα λογιστικών βιβλίων που αποφάσισε κλέβοντας εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ απο τους αγρότες.

Με την πολιτική της κόβει το 5% της επιστροφής του ΦΠΑ, είναι αμφίβολο αν θα δοθεί η υπόλοιπη επιστροφή για το πετρέλαιο, αυξάνουν τα ασφάλιστρα σε ΟΓΑ και ΕΛΓΑ, στο αγροτικό ρεύμα, στο νερό ύδρευσης και άρδευσης, φορολογούνται τα χωράφια και τα σπίτια, κόβονται χιλιάδες αγροτικές συντάξεις, αυξάνει το κόστος παραγωγής και οι τιμές πώλησης ειναι εξευτελιστικές.

Και μέσα σε αυτή την λαίλαπα αντιαγροτικών και αντιλαικών μέτρων που οδηγούν στην φτώχεια, το ξεκλήρισμα και την εξαθλίωση τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, βγαίνει περιχαρής ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος να πανηγυρίσει με μια δήλωση-κοροιδία οτι με εντολή του πρωθυπουργού το κόστος των λογιστών για την τήρηση των λογιστικών βιβλίων απο τους αγρότες και κτηνοτρόφους θα το αναλάβει η κυβέρνηση… Δηλαδή την θηλειά που θα φορολογείται η φτώχεια της αγροτιάς μας την δίνουν τσάμπα.

Δεν ξέρουμε που νομίζει οτι απευθύνεται ο κ. Χαρακόπουλος αλλά να του θυμίσουμε οτι υπάρχει και φιλότιμο! Θα πάρει την απάντηση του σύντομα απο τους ίδιους τους αγρότες…”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις