ΛΑΡΙΣΑ

Αγοραστό, Καραλαριώτου και Λιακούλη συγχαίρουν οι έμποροι του κέντρου

Ζητούν την παραίτηση του Δημάρχου Κώστα Τζανακούλη

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας, επισημαίνονται τα εξής :

«Χαιρετίζουμε, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ρένα Καραλαριώτου και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Ευαγγελία Λιακούλη, για την άμεση παρέμβαση τους στην υπόθεση λειτουργίας  του χωριού του Αϊ Βασίλη και την συμπαράσταση τους προς τους εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες που περνούν πρωτόγνωρες καταστάσεις και πρωτοφανή μείωση των πωλήσεων.

Η κατάσταση των τοπικών επαγγελματιών καθίσταται τραγική μέρα με την μέρα και είναι σε απόγνωση, στις μεταξύ τους  δε συζητήσεις κυριαρχεί το τι  θα κάνουμε.

Σε αυτή την πρωτοφανή κρίση που το εμπορικό κέντρο έχει ανάγκη στήριξης από κάθε αρμόδιο , ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Τζανακούλης, έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Αντί να τους βοηθήσει τους τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια τους.

Δεν μπορεί να αφουγκραστεί ο κ. Τζανακούλης την αγωνία των επαγγελματιών, ανέβηκε πολύ ψηλά, αγνοεί το «Αρχή άνδρα δείκνυσι».

Νύχτα εκμίσθωσε με μια απαράδεκτη σύμβαση και με απαράδεκτο τρόπο (10.000τμ αντί 1000 ευρώ) και παρά τις έντονες αντιδράσεις  όλων των φορέων, αλλά και της δικής του παράταξης( που άλλα λένε εν οίκω και άλλα εν δήμω, άλλα μπροστά του και άλλα από πίσω).

Ο κ. Τζανακούλης χρησιμοποιεί απαράδεκτα και πρωτοφανή μέσα για να κάμψει τις αντιδράσεις των εμπόρων προσπαθεί να εκφοβίσει με υπονοούμενα αλλά και μηνύματα όπως του τύπου <<είμαι γίγαντας και θα σας λιώσω >> ανθρώπους δικούς του που τον στήριξαν, αυτό είναι το ευχαριστώ του.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μια σύμβαση ,μια απαράδεκτη σύμβαση, που ελήφθη με απαράδεκτο τρόπο.

Τελευταία, την σκυτάλη πήραν και άλλοι δικοί του που βολεύτηκαν και με την δική μας ψήφο και με τις ίδιες απαράδεκτες και συγκεκαλυμμένες απειλές, προσπαθούν να κάμψουν τις αντιδράσεις των εμπόρων, αυτοί είναι ,αυτό είναι το φιλότιμο τους.

Έχουν την απαίτηση να βολεύονται αυτοί και τα σόγια  τους, εμάς να μας κλείνουν τα σπίτια και τα καταστήματα και να μην διαμαρτυρόμαστε

Παραιτήσου κύριε Δήμαρχε, για το καλό της πόλης των Λαρισαίων

Ασκείς την εξουσία σου με απαράδεκτο τρόπο στην πόλη αυτή, δεν λειτουργεί τίποτα,  ή  μάλλον λειτουργεί μόνο αυτό που θέλεις εσύ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις