ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΡΑΣΗΣ εντάχθηκαν στην «Κοινωνία Αξιών»

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες ο Φαρσαλινός ακαδημαϊκός Δημήτρης Μπουραντάς

Συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης αλλά και με επιχειρηματίες και κάποιους Τρικαλινούς πολίτες, είχε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Ανάντι» ο πρόεδρος του κόμματος «Κοινωνία Αξιών» Δημήτρης Μπουραντάς.

Παρόντες στη συνάντηση η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη η οποία προσχώρησε στο νέο κόμμα μετά τις εκλογές του περασμένου Μαίου καθώς και ο υποψήφιος του κόμματος του Στ. Μάνου «Δράση» Γιώργος Τσιτσιούλας.

Ο κ. Μπουραντάς ανέφερε ότι σε ένα τρίμηνο θα συγκροτηθεί οργάνωση της «Κοινωνίας Αξιών» στα Τρίκαλα, σημειώνοντας ότι δεν θα βάλουμε ταμπέλες στα γραφεία γιατί έτσι θα μοιάζουμε με τους άλλους.

Επίσης τόνισε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο για εκλογές ακόμα κι αν αυτές γίνουν μέσα στο 2013, αν και όπως τόνισε δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε  δελτίο τύπου, «η Κοινωνία Αξιών είναι νέος πολιτικός σχηματισμός που στοχεύει στην ανατροπή του κατεστημένου πολιτικού συστήματος και στη διακυβέρνηση της χώρας με έντιμο τρόπο, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα.

Είμαστε άνθρωποι της εργασίας και του πνεύματος, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, εργαζόμενοι, αγρότες, επιστήμονες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες εκπαιδευτικοί, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του πολιτισμού.

Δεν επιδιώκουμε να γίνουμε επαγγελματίες πολιτικοί αλλά να συνεισφέρουμε στην πατρίδα μας. Πιστεύουμε στη ρήση του Πλάτωνα: «Μια από τις τιμωρίες μας να μην ασχολούμαστε με την πολιτική είναι να μας κυβερνούν οι κατώτεροι μας».

(Ρεπορτάζ και φωτογραφία από το trikaladay.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις