ΚΑΤΟΙΚΙΑ

COSMOS, ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι

Το κατάστημα COSMOS βρίσκεται στη Λάρισα τα τελευταία 12 χρόνια προσφέροντας αισθητική στη καθημερινότητά μας με ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε γούστο, για κάθε σπίτι, για κάθε γωνιά του σπιτιού αφού διαθέτει από μικρά διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι λύσεις για τη συνολική του επίπλωση.

Το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο για να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες διακόσμησης ή να συνεργαστεί με τον/την αρχιτέκτονα ή διακοσμητή/τρι του πελάτη για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσφέρει άνετο πάρκινγκ, δωρεάν μεταφορά στο Ν. Λάρισας καθώς επίσης στο Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και βρίσκεται δίπλα στο πελάτη και μετά τη πώληση σε ότι πρόβλημα προκύψει.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύει είναι οι παρακάτω:

 BoConcept: Το Cosmos έχει 12 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας με τη γνωστή δανέζικη εταιρία που ξεχωρίζει για το αξεπέραστο design και τη ποιότητα των προϊόντων της. Η BoConcept δημιουργεί μοντέρνα έπιπλα που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες. Η εταιρία, μέσα από παραγωγικές διαδικασίες  και με υλικά που συμφωνούν στα διεθνή πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος κατέχει ηγετική θέση στη παγκόσμια αγορά επίπλων. Το Cosmos εκπροσωπεί τη BoConcept αποκλειστικά για τη Θεσσαλία.

Calligaris: Ιταλική εταιρία που απευθύνεται σε πελάτες που αγαπούν τον σχεδιασμό, την ενέργεια και την αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής. Έπιπλα που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών και προσφέρουν πολυτέλεια, εξαιρετική ποιότητα  και μεγάλη ποικιλία.

Pacific: Με τη σειρά pacific οι χώροι του σπιτιού αποκτούν την εξωτική αύρα του Ειρηνικού. Έπιπλα χειροποίητα, κατασκευασμένα από abaca, rattan peel, seezam, μαόνι και δέρμα. Η συλλογή είναι σε λιτές φόρμες, καθαρές γραμμές στο design  δηλαδή είναι η απόλυτη έκφραση του μοντέρνου ethic.Τα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα της σειράς είναι ετοιμοπαράδοτα και εισάγονται αποκλειστικά από το Cosmos.

NeWay:  Η σειρά αποτελείται από σαλόνια και κρεβάτια σε μοντέρνο σχεδιασμό αλλά πολύ προσιτές τιμές. Η συλλογή βασίζεται στη λειτουργικότητα και τη ποιότητα ακολουθώντας πάντα τη τάσεις στο design. Τα έπιπλα στη συγκεκριμένη σειρά είναι ετοιμοπαράδοτα.

Τμήμα Προσφορών: Το κατάστημα Cosmos πάντα κοντά στους πελάτες του και κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα, έχει δημιουργήσει τα τελευταία 2 χρόνια το τμήμα Προσφορών με έπιπλα, χαλιά και διακοσμητικά αντικείμενα σε τιμές πραγματικά μοναδικές.

Το κατάστημα βρίσκεται στη Περιφερειακή Λάρισας-Τρικάλων στη Λάρισα, Τηλέφωνο  2410 670970.

Ιστοσελίδα: www.cosmos.com.gr   email: info@cosmos.com.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις