ΤΑΞΙΔΙΑ

Ελατοχώρι, απολαύστε μια πολυτελή διαμονή στο ΑΤRΙΟΝ Ηighland Hotel

Η χειμερινή χάρτα το θεωρεί πλέον ως έναν εκλεπτυσμένο προορισμό, για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από τις επαναλήψεις και να βιώσει το απόλυτο Ελβετικό τοπίο σε λίγη ώρα από την συμπρωτεύουσα.

ΑΤΡΙΟΝ, ένα highland hotel, υψηλής αισθητικής και αντίληψης, τόσο στο design όσο και στο service. Ένας υπέροχος διάκοσμος σας καλωσορίζει εντυπωσιακά με την είσοδό σας. Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται στα δωμάτια. Η παράδοση δίνει ένα γλυκό φιλί την λιτή πολυτέλεια.

Kαθίστε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας, ή απολαύστε από το μπαλκόνι την απέραντη καταπράσινη θεα, που καταλήγει στο βαθύ μπλε του Θερμαϊκού.

Η απόλυτη χειμερινή απόλαυση ονομάζετε ‘ΑΤΡΙΟΝ’ και  μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Μια μικρή, σχεδόν χειροποίητη μονάδα, ιδανική για ζευγάρια, πάνω στην πλατεία του παλιού οικισμού. Διαθέτει 16 άνετα δωμάτια με τζάκι, διακοσμημένα με ιδιαίτερα υψηλό γούστο. Υφάσματα, φωτιστικά, διακοσμητικά και λειτουργικά αντικείμενα διαλέχτηκαν από ανθρώπους με γνώση και άποψη, δίνοντας ένα σύνολο που ενώνει την παράδοση με το μοντέρνο. Πολύ προσεγμένα μπάνια, ενώ δύο από τα δωμάτια διαθέτουν υδρομασάζ.

Το Ελατοχώρι Πιερίας αποτελεί έναν από τους ωραιότερους χειμερινούς προορισμούς όχι μόνο της Βορείου Ελλάδος, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Η μαγευτική θέα στον Όλυμπο και η καταπράσινη φύση ξετρελαίνει κάθε επισκέπτη. Η άγρια ομορφιά της ορεινής φύσης με τα πυκνά δάση, η γραφικότητα του Ελατοχωρίου και το χιονοδρομικό κέντρο, καθιστούν την περιοχή άκρως ελκυστική για τους λάτρεις των χειμερινών αποδράσεων.

Από την μια πλευρά το πανόραμα των κορυφών του Ολύμπου και από την άλλη το απέραντο γαλάζιο του Θερμαικού, δίνουν μια ανεπανάληπτη αίσθηση σε κάθε επισκέπτη.

ATRION HIGHLAND HOTEL

Παλαιός Οικισμός Ελατοχωρίου Πιερίας

Τηλέφωνα: 23510 82300, 6934 474 595

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις