ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραμύθια Κάτω από τη Σκάλα

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Βιβλιοπωλείο Σκάλα –παιδικό

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο βιβλιοπωλείο Σκάλα-Παιδικό… Περίεργοι ήχοι, παράξενες φωνές και ξαφνικοί θόρυβοι ακούστηκαν ένα πρωί… Και τότε συνέβη κάτι απίστευτο! Τα βιβλία βγάλανε φτερά και πετάξαν στον αέρα κι ήρωες τους χαθήκαν στις σελίδες!

Είναι γιατί μια σκάλα ξύλινη ξεφύτρωσε απ’ το πουθενά και στέκει ακούνητη μέσα στο βιβλιοπωλείο! Μια σκάλα παράξενη, μια σκάλα διαφορετική, μια σκάλα αλλιώτικη από τις άλλες! Μια σκάλα παραμυθένια, που κάθε της σκαλί κρύβει κι ένα παραμύθι!

Ποιος όμως μπορεί ξετρυπώσει αυτά τα κρυμμένα παραμύθια; Μα φυσικά, μια παραμυθού! Γιατί οι παραμυθάδες είναι που ξέρουν να λύνουν τους γρίφους των παραμυθιών και κρατούν καλά φυλαγμένα τα μυστικά τους.

Γι’ αυτό και τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 6.30  το απόγευμα, το βιβλιοπωλείο Σκάλα-Παιδικό φιλοξενεί την παραμυθού Λένα Χαϊδούτη. Η παραμυθού υποσχέθηκε ότι θα ελευθερώσει τουλάχιστον ένα παραμύθι! Λέτε να τα καταφέρει;

Αν θέλετε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, ελάτε στο βιβλιοπωλείο Σκάλα-Παιδικό! Μα… προσέξτε! Μην αγγίξετε σε καμία περίπτωση τη μαγική σκάλα, γιατί.. ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να συμβεί..!

Πληροφορίες: 2410 537791

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις